2777
2789
عنوان

به راهنماییتون نیاز دارم 🥺

154 بازدید | 20 پست

بین دو تا داداشم گیر کردم واقعا چوب دو سر سوخت شدم طرف این باشم اونو از دست میدم طرف اون باشم این دلخور میشع 

واقعا موندم😔😔

Çok zormuş be yürek yanarken nasip diyip susmak♡

هیچکدوم حتما ن نباید طرف یکی باشی

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بی طرف باش همین

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکدوم حتما ن نباید طرف یکی باشی

قضیه از این قراره داداش بزرگم به واسطه من از داداش کوچیکم ۵ میلیون پول گرفته قرار بود دو روزه پس بده شده نزدیک ۳ ماه داداشم اون پول رو پس نداده و یکم وضعیت مالیش بهم ریخته و بدهی داره جای دیگه و هم این که وام ازدواج خانومش رو برداشتیم نصفش برا ما نصفش برا عروسمون که داداشم اون مقداری که برا ما بود رو برداشته و قرار بود بهمون بده که الان یک سال و خورده ای که پس نداده

بعد دوتا از چکاش رو قرار من وصول کنم داداش کوچیکم میدونه و میگه اون پول رو بر نگردون و ۵ تومن رو در بیا از تو اون

قضیه ما یکم فرق میکنه من وسط این ماجرام متاسفانخ

چ‌سخت

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

متن بالایی رو بخون لطفا 

واقعاموندی بینشون 

واقعاموندی بینشون 

دقیقا 

آخه ماهم میخوایم ماشین بگیریم کم داریم پول وام به کنار اون ۵ تومن رو واقعا میخوایم 

من الان چیکار کنم فردا موعد چک یکیش امروز وصول شد یکی هم فردا وصول میشع

دقیقا  آخه ماهم میخوایم ماشین بگیریم کم داریم پول وام به کنار اون ۵ تومن رو واقعا میخوایم  ...

اون ۵ تومن از سهم الارث مامانم بود که تو کارت داداش کوچیکم بود که بتونیم ماشین بخریم چند ساله پیاده ایم

داداش بزرگم هم خوبی داشته برا من هم بدی واقعا موندم بین دوتا داداشم که دوتاشون هم به وقتش پشت من بودن

قضیه از این قراره داداش بزرگم به واسطه من از داداش کوچیکم ۵ میلیون پول گرفته قرار بود دو روزه پس بده ...

خب ببین ... یکی دوبار ب داداش بزرگع کمک کردی... حالا ب داداش کوچیکه کمک کن. تازه پولشم گرفتین سه ماه پس ندادین خب اونم پولشو میخاد دیگ... تازه درواقع تو ضامنی... هم ضمانت کردی هم خواهر بودی... درواقع اونی ک پول گرفته مقصره... واینکه حالا با داداش بززگه حرف بزن بگو بهش ک ۳ ماهه صبر کرده اون یکی حالا بگو من ۵ تومنشو بهش میدم. چون ضامنت بودم... ی جوری باهاش حرف بزن ک قانعش کنی... ودرواقع باید الان عدالتو رعایت کنی دیگ. چون از چشم میافتی. اگ پول داداش کوچیکه رو نری ی عمر تو ذهنش می مونه... ب اینم ی خوبی بکن دیگههههه...

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

خب ببین ... یکی دوبار ب داداش بزرگع کمک کردی... حالا ب داداش کوچیکه کمک کن. تازه پولشم گرفتین سه ماه ...

من مجردم هرچی طلا داشتم دادم به داداشای کوچیکم الان من هیچی ندارم 

این چک به اسم من ثبت شده و قرار من وصولش کنم نمیدونم بین دوتاشون موندم 

از زمین و زمان دارم حرف میشنوم

خب ببین ... یکی دوبار ب داداش بزرگع کمک کردی... حالا ب داداش کوچیکه کمک کن. تازه پولشم گرفتین سه ماه ...

منظورم اینه پولش قرار به حساب من ریخته بشه

منظورم اینه پولش قرار به حساب من ریخته بشه

کلااااا بلخره یک دومشون رو باید رفع کنی... خودت نگا کن و فک کن ببین ب کدوم بیشتر پول دادی یا کمکش کردی یا هرکاری... الان نوبت کدومه ک هواشو داشته باشی... بعدشم از پدر و مادرتم کمک بگیر...  میتونی ی کاری کنی از اون ۵ تومن فعلا نصفشو بده ب داداش کوچیکه بگو نصف دیگشو دوباره بعدا میدم. نصف دیگشم بده ب بزرگه یا هرکاری ک لازمه...

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد