بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
جدی،،،؟؟؟چطور؟من تاپیکشو خوندم ک انگار دروغ گفته بود ولی خب هی میگف عکس دونفره دارم و اینا دیگه من خوابیدم امروز دبدم ترکیده
من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟
من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟
ب نظرتون یکم مدل پیامای پسره غیرعادی نبود؟؟نمیدونم خیلی دیگه پسره ایده ال و عااالی بود یکم غیرعادی ب نظر میومد
ندیدم اونو تاجایی خوندم ک میگف عکس دونفره دارم وازاین حرفا اون دختره میگف من این پسره رو میشناسم نم ...
دقیقااا منم بودم ک اینا میگفتن...
من نمیدونم جریان تاپیکاش چی بوده دنبال نکرده بودم فقط یهو دیدم داره تاپیک میزنه که میخواد لغو کاربری بشه خیلی دستپاچه بود و همش تاپبک های زشت میزد توهین به همه مسئولین و مقدسات و مذهب کرد و آخرم به تاپیک عکس مثبت ۱۸ گذاشت که دیگه تعلیق شد خدا رو شکر.