رفتار و طرز برخورد درست با بچه وقتی رفتید بیرون و پیله میکنه فلان چیز رو میخوام چیه؟
(پیش اومده خودش اون وسیله رو بهترشو داره ولی دست بچه ی دیگه یا تو مغازه ببینه گریه میکنه که میخوام)
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
من به دخترم اینطوری یاد دادم ... گریه کردن طبیعی هستش سخت نگیر .کم کم بچه ها آموخته میشن .اگر به گر ...
امیدوارم بتونم نسبت به گریه هاش مقاومت کنم
ممنونم
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
خواهش میکنم. بچه ها همینن همیشه.مهمه ک از حرفت کوتاه نیای. و ب هیچ وجه بعدا دربارش صحبت نکن مواخذه ...
👍🏻👍🏻