2777
2789
عنوان

رفتار درست چیه؟

176 بازدید | 17 پست

رفتار و طرز برخورد درست با بچه وقتی رفتید بیرون و پیله میکنه فلان چیز رو میخوام چیه؟

(پیش اومده خودش اون وسیله رو بهترشو داره ولی دست بچه ی دیگه یا تو مغازه ببینه گریه میکنه که میخوام)

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهمیت نمیدم ب گریه هاش..راهمو میکشم میرم

اگ حالیش باشه دنبالم راه میفته..نباشه دستشو میگیرم حتا یکلمه حرف باش نمیزنم باخودم میبرمش.۱۰دقه بعد یادش میره

⚡️ _بیا‌یهویی‌یه‌ثوابی‌شریک‌شو🍀۰•✾––مثلا‌بگو:به‌عشق‌مهدی؛ ⁵ اللهم‌عَجـَّل‌لوَلیک‌الفَرج🌝به‌عشق‌ظهورش؛ ² الهی‌عظم‌البلاء🦋به‌عشق‌اسمش؛ ¹⁰ صلوات🌱

اگر قصد خرید دارید، سه گزینه بذارید جلوی روش و بگید یکیش را انتخاب کنه ...هم خوشحال میشه که انتخابگر هست هم محدودش کردین به صورت نا محسوس...

وقتی چیزی را داره و همون را میخواد، بهش بگید موردی نداره .دفعه بعدی اون وسیله که داریم از خونه را میاریم میفروشیم اگر از ما خریدن جدیدش را میخریم ...بگو نمیشه دو تا داشته باشی.بایثد قبلی را بفروشیم 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

براش بخر بعدا که رفتی خونه اول دهنشو با چسب پهن چسب کن بعدم اویزش کن به پنکه ی سقفی در آخر هم بزن رو ...

جدی باش😒😒

گفتم رفتار درست😂

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

مقاومت توی این مواقع خیلی مهمه.

اصلا از حرفت کوتاه نیا.

باهاش حرف نزن.

توجیه نکن.

یک کلمه ای بگو نه نمیخرم بریم تمام.

بکش ببرش حتی اگر خودشو کشت بذار بفهمه وقتی میگی ن ینی ن

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

اهمیت نمیدم ب گریه هاش..راهمو میکشم میرم اگ حالیش باشه دنبالم راه میفته..نباشه دستشو میگیرم حتا یکل ...

مسئله اینه دختر من خیلی دیر یادش میره

بعد راستش حس میکنم آبرو ریزیه تو خیابون گریه کنه و بگه فلان چیزو بخر برام

اگر قصد خرید دارید، سه گزینه بذارید جلوی روش و بگید یکیش را انتخاب کنه ...هم خوشحال میشه که انتخابگر ...

راهی نیست که بهش یاد بدم دیگه این مدل بهونه گیری ها رو نداشته باشه؟🥲

واقعا نمیتونم تحمل کنم تو خیابون یا فروشگاه گریه کنه ‌مردم زل بزنن بهش

مسئله اینه دختر من خیلی دیر یادش میره بعد راستش حس میکنم آبرو ریزیه تو خیابون گریه کنه و بگه فلان چ ...

ن اصلا ابرو ریزی نیس.شما حتما یدونه داری

من ۳تادارم ازین تجربه ها هم زیاددارم..

ازبس اهمیت دادی دیر یادش میره

باید بفهمه ک باگریه ونق ونوق ب خاسته هاش نمیرسه

⚡️ _بیا‌یهویی‌یه‌ثوابی‌شریک‌شو🍀۰•✾––مثلا‌بگو:به‌عشق‌مهدی؛ ⁵ اللهم‌عَجـَّل‌لوَلیک‌الفَرج🌝به‌عشق‌ظهورش؛ ² الهی‌عظم‌البلاء🦋به‌عشق‌اسمش؛ ¹⁰ صلوات🌱
آخه نمیتونم این مدلا رو تحمل کنم قطعا یه کاری میدم دستش  اینم بگم بچه ندارم 🤭

مجبوری تحمل کنی

کسی غیر بچه م بود منم نصفش میکرد با پا میرفتم تو دهنش😐🚶🏼‍♂️😂

راهی نیست که بهش یاد بدم دیگه این مدل بهونه گیری ها رو نداشته باشه؟🥲 واقعا نمیتونم تحمل کنم تو خیا ...

من به دخترم اینطوری یاد دادم ...

گریه کردن طبیعی هستش سخت نگیر .کم کم بچه ها آموخته میشن .اگر به گریه اش اهمیت بدی و براش بخری، ذهنش شرطی میشه که همیشه گریه کنه و جواب بگیره

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

مقاومت توی این مواقع خیلی مهمه. اصلا از حرفت کوتاه نیا. باهاش حرف نزن. توجیه نکن. یک کلمه ای بگو ...

مرسی

ن اصلا ابرو ریزی نیس.شما حتما یدونه داری من ۳تادارم ازین تجربه ها هم زیاددارم.. ازبس اهمیت دادی دی ...

درسته وقتی گریه میکنه کوتاه میام متاسفانه