2777
2789

سلام به همه ی چشم انتظاراااا

یه سوال دارم من ۳۰شهریور پری شدم ۴مهر تمام برای اولین بار تویکماه دوبار پری  شدم  دوباره ۱۶مهر که روز اول فقط خون آبه بود تا۲۰مهر طول کشید الان نمیدونم کی باید پری شم چندروز فقط خفیف پادرد وکمردرد دارم دیشب هم درد پری داشتم یهو خیس میشدم میگفتم اه شدم ولی نبودم میترسم بی بی بزنم☹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون من تازه زایمان کردم و سر بارداریم دقیقا مثل تو بودم. این ترشحاتی که داری مال بارداریه.

عزیزم قدم نورسیده ات مبارک باشه ان شاالله زیرسایه پدرومادر بزرگ بشه حس میکنم بچه ات دختره؟؟

عزیزم قدم نورسیده ات مبارک باشه ان شاالله زیرسایه پدرومادر بزرگ بشه حس میکنم بچه ات دختره؟؟

ممنون عزیزم. انشاالله قسمت خودت باشه. اره عزیزم دختره😍

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش. الهی امین
خدازبونت بشنوه برام دعا کن

اگه حست قویه جنسیت بچه منم بگو،😂😂😂

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
ممنون عزیزم. انشاالله قسمت خودت باشه. اره عزیزم دختره😍

عزیزم منم دوتا پسر دارم که روز وشب التماس میکنن براشون اجی بیارم هیچ مشکلی ندارم فقط بخاطر واکسنای کرونا که زدم باردار نمیشم پنج ساله جلوگیری ندارم اصلا بارداری هم نداشتم همه جور دکتری هم رفتم ولی بی جواب دیگه اینماه دوبار درماه پری شدم بدتر ریختم بهم خیلی میگن دیگه نازا شدی به نظرمن اینایی که خدا بهشون دختر داده یه جور حاص تر دوستشون داره از طرف من حسابی ببوسش من عاشق دختراااااااا هستم پسراااا هم دوست دارم ناشکری نمیکنم خدایا شکرت

به نظرم پسره

بحق امام حسین حست درست باشه عزیزم 

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
عزیزم منم دوتا پسر دارم که روز وشب التماس میکنن براشون اجی بیارم هیچ مشکلی ندارم فقط بخاطر واکسنای ک ...

ممنون عزیزم انشاالله خدا بهت یه دختر سالم و نازی بده. دختر تو هر خونه ای جز واجباته😃

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش. الهی امین
بحق امام حسین حست درست باشه عزیزم 

ان شاالله هرچه که آرزوته همون بشه ولی به دل من افتاد پسره حسم دیگه ام دارم شاید خنده دار باشه ولی حس میکنم چشای رنگی کشیده داره

ان شاالله هرچه که آرزوته همون بشه ولی به دل من افتاد پسره حسم دیگه ام دارم شاید خنده دار باشه ولی حس ...

انشاالله ،😍😍😍😍