2777
2789
اوخی بیخیال حس ششم. ی مامان فهمیده ب حس ششم بقیه نیازی نداره کاش ی دختر ی پسر باشن. قشنگه اینجوری

وای ی ی ی ی ی😍😍😍😍😍😍من آرزومه خدا بهم دوقولو بده به زودی اونم یه دختر یه پسر،

البته آرزو هستا،یعنی اگه این آرزوم برآورده بشه میگم منم به آرزوم رسیدم😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن دوتا کیسه جدا ناهمسان

پس احتمالا غیر همجنسن اگه توی یه کیسه بودن به احتمال زیاد همجنس بودن

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
حس خوب دارم بهت ....الان خیلی حالم بده خواهرزادم تو سونوش چیز خوبی ننوشته چقدرم این اجیم بدشانسه&nbs ...

انشالله چیزی نیست ماهم بردار زاده شوهرم کبدش مشکل داشت شکمش باد میکرد ولی الان خداروشکر سالم

خدایا نگهدار خانوادم باش

حس خوب دارم بهت ....الان خیلی حالم بده خواهرزادم تو سونوش چیز خوبی ننوشته چقدرم این اجیم بدشانسه&nbs ...

به نظرت من باردارم؟ ۵ روز مونده به پریودم انروز تست زدم منفی بود

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
وای ی ی ی ی ی😍😍😍😍😍😍من آرزومه خدا بهم دوقولو بده به زودی اونم یه دختر یه پسر، البته آرزو هستا، ...

ببینن منم همیشه فک میکردم بهش خدا بعد 9 ماه انتظار داد ولی باورم نمیشد ب خدا اعتماد کن

خدایا نگهدار خانوادم باش

[QUOTE=314681706]به نظرت من باردارم؟ [/QUOTEاجی قشنگم ازخدا میخام زود حامله شی گل دختر

ممنونم از دعای قشنگت امروز تست زدم منفی بود ۵ روز مونده به پریودم با اینکه مطمئنم باردار نیستم ولی نمیخوام فبول کنم

انشالله چیزی نیست ماهم بردار زاده شوهرم کبدش مشکل داشت شکمش باد میکرد ولی الان خداروشکر سالم

این خواهرزادم ۶ماهگی قلبشو سوراخ بود عمل کرده الان سونو داده دکتر گفتع ی چیزی تو قلبشه دقبق نگفته بهم میدونه میریم بهم 

در جامعه ای که حقیقت آزاد نیست آزادی هم حقیقت ندارد ...
همه چی میخورم انار دوست دارم از مرغ بدم میاد 12 هفته 4 روز

منم تو کل بارداریم مرغ نخوردم

عاشق انار بودم و سالاد و میوه

الانم یه دخترکوچولو نازنین دو ماهه کنارم لالا کرده

ببینن منم همیشه فک میکردم بهش خدا بعد 9 ماه انتظار داد ولی باورم نمیشد ب خدا اعتماد کن

یعنی ب۶ منم دوقلو میده؟ به خودش قسم عمرا اگه بدهمطمئنم

چون هیچ وقت هیچ وقت توی این ۳۶ سال نشد یه بار خواستمو زود برلورده کنه همیشه ابتماس بوده و گریه