بچه هاتون چقد شیطونن. بچم قبلا آروم بود الان ب همه چی کار داره میره بالای میز تلوزیونو میخاد بندازه. همه چی رو باید قائم کنم وگرنه خراب میکنه وای نگرانم نکنه داره بیش فعال میشه. 19 ماهشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پسر من ۲۱ ماهه ست . تموم این کارایی که گفتی و خیلی از کارای دیگه رو هم انجام میده
اقتضای سنش هست . نگران نباش
بیش فعالی شاخص های خاصی داره ... به همین راحتی نمیشه به بچه برچسب زد
خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟ / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
پسر منم 19 ماهشه، به همه چیز دست میزنه ولی وقتی میگم دست نزن گاهی گوش میده ،ولی کلا سن کنجکاویه، تمرکزش خوبه? مثلامیشینه کنارت عکس میوه یا گل و درخت نشونش بدی نگاه کنه و سعی کنه اسماشونو تکرار کنه؟
آخه اطرافیان هی میگن این از اون شیطونه میشه احساس میکنم بقیه بچه ها آرومن فقط پسر من این کارارو میکن ...
نه بابا اینا بچه های خودشونو یادشون رفته، هرکس گفت بگو بچم باهوشه و کنجکاو، این کاراشم اقتضای سنشه، ولی همیشه به خوبی با پسرت حرف بزن برای کارای خوبش بگو افرین و دست بزن، الان پسر من بخاطر اینکه بهش بگم افرین حتما کمکم سفره رو جمع میکنه و وسایل سفره رو تا دم در اشپزخونه میاره که من براش دست بزنم، فکر نکن نمیفهمن همیشه باهاش صحبت کن تا انشالله بزرگتر شد حرف گوش کن بشه، من دختر بزرگم خیلی حرفمو گوش میده چون از بچگی باهاش دوست بودم و صحبت میکردم
آخه اطرافیان هی میگن این از اون شیطونه میشه احساس میکنم بقیه بچه ها آرومن فقط پسر من این کارارو میکن ...
نه بابا ... توجه نکن
همه بچه ها همینن
پسر من خیلی حرف گوش کن و دستور پذیره ولی از در و دیوار بالا میره و خونه رو می ترکونه و میریزه بهم . کسی بهش نمیگه فضول ... میگن استعداد ورزشی داره . شما هم در جواب بقیه همینو بگو
اگه بچه تون خدایی نکرده بیش فعال باشه توی سه سالگی به بعد مشخص میشه
خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟ / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️