2777
2789

دوستان من مشهدم

و قصد دارم برم کلاس خیاطی

توی محدوده امامت، سید رضی ، استقلال ، جلال، معلم

از چند تا آموزشگاه پرسیدم برای دوره ی مقدماتی خیاطی (نازکدوزی) با مدرک فنی و حرفه ایی

اما هر کدومشون یه چیزی گفتن

یکی گفت ۶ تومن ، یکی گفت ۷ تومن، یکی ۱۰ ، یکی ۱۲

از کجا باید بفهمم که کدومشون بهتر و کاملتر آموزش میدن؟

ممکنه اونیکه میگه ۶ ، ۷ تومن مواردِ آموزشیِ کمتری رو تدریس کنه؟ یا اونکه میگه ۱۲ تومن بیشتر و کاملتر یاد بده؟

از اونی که قیمت پایین میگیره پرسیدم مگه فنی و حرفه ایی نرخ مصوب نمیده؟ پس این تفاوت قیمت بابت چیه، میگن تخفیف میدیم که بیشتر کارآموز جذب کنیم!

از اون که بیشتر میگیره پرسیدم میگه ما کاملتر یاد میدیم!

نمیدونم به حرف کدومشون اعتماد کنم!

اگه مطمعن باشم اون که ۱۰ ، ۱۲ میگیره کاملتر و بهتر یاد میده حتما همونو میرم، ولی نمیدونم چقدر حرفش درسته،

شاید واقعا اون که کمتر میگیره راست بگه و داره تخفیف خوبی میده...حسابی موندم که چیکار کنم و کجا برم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانومهای مشهدی ممکنه توی این محدوده هایی که گفتم یه آموزشگاه خوب، با تجربه، با انصاف و کار بلد به معرفی کنید

حالا که دارم هزینه و وقتمو میذارم باید یه جای خوب برم که نه پولم بسوزه نه وقتم...

به چه روشی یاد میدن 

دوره نازک دوری سه ماهه هست تعداد آموزش ها مشخصه مثلاً چند نوع دامن چند مدل یقه و ...

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
مگه فنی حرفه ایی پولیه؟؟ بعد برو زیر نظر فنی حرفه ایی یاد بگیر

خودِ سازمان فنی حرفه ایی رو نمیدونم دوره نازکدوزی داره یا نه و کلا مسیرش برام راحت نیست

آموزشگاههایی که زیر نظر فنی و حرفه ایی هستن دوره میذارن و پایان دوره هم امتحان میگیرن و در صورت قبولی مدرک فنی و حرفه ایی میدن

عزیزم من خودم خیاطم. شما بهتره بری اول پیش یک خیاط موارد نازکدوزی رو با قیمت پایینتری یاد بگیری. دستت که راه افتاد برای دوره های حرفه ای که مدارکشو لازم داری برو اموزشگاه. اینجوری خیلی به صرفه تره. برو اموزشگاه دوره لباس شب و عروس... یا دوره های مختلف که علاقه داری. در مورد قیمتها هم اطلاع ندارم. من مدرکمو سیزده سال پیش گرفتم. استاد من اینجوری بود که اوایل خونگی رفتیم پیشش. بعد مجوز اموزشگاه گرفت. مثلا دوره کت و شلوار مردونه رفت، همزمان چند تا هنرجو گرفت پول مدرکش درمیومد. در کنارش شخصی دوزی هم میکرد. کم کم سرش شلوغ شد چرخکار و برشکار گرفت. خودش فقط الگو میکشه و نظارت میکنه. به هرکدوم اینا یه درصدی میده و سود اصلی تو جیب خودشه. 

😉😁الانو نبین نصف دنیا به خط شدن که ایران با آمریکا مذاکره کنه .مدتی نه چندان دور ، قدرت های جهان بدون هماهنگی شاه میومدن تو کشور اشغال شدمون جلسه میذاشتن و خود شاه تو  تهران میرفت خدمتشون و درد اینجاس که رزولت ، رییس جمهور آمریکا حتی بهش اجازه ملاقاتم نداد.حالا تو اینستا بهشون میگن خاندان ایران ساز پهلوی😂ععییییی خدا😣😣😣

به چه روشی یاد میدن  دوره نازک دوری سه ماهه هست تعداد آموزش ها مشخصه مثلاً چند نوع دامن چند مد ...

فکر کنم گرلاوین

آخه تعداد آموزش‌ها رو که نمیدونم از کجا باید پیدا کنم

ممکنه اون که گرون تر میگیره مثلا ۱۰ مدل دامن یاد بده ولی اون که ارزون تره ۷ مدل یاد بده؟

حالا دامن که مثاله، کلا توی همه چی...

فکر کنم گرلاوین آخه تعداد آموزش‌ها رو که نمیدونم از کجا باید پیدا کنم ممکنه اون که گرون تر میگیره ...

گرلاوین خیلی قدیمیه باید بپرسی مثلاً روش مولر اینقدر اندازه گیری ها دقیقه که احتیاج به پرو لباس نیست 

من وقتی رفتم بهم قیمت مصوب فنی و حرفه ای نشون داد نرخ نامه دارن نمیتونن همینطور شهریه بگیرن

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
عزیزم من خودم خیاطم. شما بهتره بری اول پیش یک خیاط موارد نازکدوزی رو با قیمت پایینتری یاد بگیری. دست ...

بهتر نیست از همون اول اصولی و حرفه ایی یاد بگیرم؟

الگو کشی و همه چی رو؟

بعدم من اینجا هیچکی رو نمیشناسم که خونگی یاد بده، یا توی همون آموزشگاه یا خیاطیش بدون مدرک یاد بده

گرلاوین خیلی قدیمیه باید بپرسی مثلاً روش مولر اینقدر اندازه گیری ها دقیقه که احتیاج به پرو لباس نیست ...

به یکیشون که میگیره ۶ تومن گفتم چرا اینقدر کم میگیرین و دلیلش چیه و اصلا خودِ سازمان چقدر تصویب کرده،

که گفت فنی و حرفه ایی نرخ مصوبش ۱۴ تومنه که اجازشو داده ۱۰ تا ۱۲ هم بگیرن آموزشگاهها،

گفت امثال آموزشگاه ما که میگیریم ۶ ، ۷ تومن، خودمون اینقدر تخفیف میدیم که کارآموز جذب کنیم، چدن هنرجو کمه

به نظرتون چقدر حرفشون درسته؟

کاش یه جایی بود توی خودِ سازمان یا سایتش که آموزشگاهها رتبه بندی میشدن و امتیاز داشتن

که امثال من بتونیم تصمیم بگیریم که کدومشون بهتره

حالا جدای از بحث تفاوت شهریه هاشون، اصلا نمیدونم از کجا باید متوجه بشم که کدوم آموزشگاه کارش بهتره

به یکیشون که میگیره ۶ تومن گفتم چرا اینقدر کم میگیرین و دلیلش چیه و اصلا خودِ سازمان چقدر تصویب کرده ...

باید نرخ نامه نشون بده میتونی از آموزشگاههای دیگه هم سوال کنی نرخ مصوب چقدره از هنرجوها سوال کن چقدر راضی هستن  

نگو این معلم خوبه یا بده بگو یادگیری خیاطی سخته ؟ چند ماهه میتونم تنهایی از پس دوختن لباس های ساده بر بیام ؟