2777
2789
عنوان

جاذبه های تهران

78 بازدید | 12 پست

یه مهمون داره از شهرستان میاد برام میخوام ببرمش تهران رو ببینه به نظرتون کجاها خوبه مثلا برج میلاد و کاخ سعد اباد و تئاتر شهر هست دیگه کجا بریم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موزه ها

برج میلاد 

ایران مال 

مراکز خرید 

باغ ایرانی 

پارک جمشیدیه صبح زود برین کوهش ناهار تو پارک بخورین 

پل طبیعت 

رستوران هایی که موسیقی زنده دارن مثل عمارت فردوس و لانه کبوتر و ....

خیابان ۳۰ تیر شبش برین

سینما

موزه ها برج میلاد  ایران مال  مراکز خرید  باغ ایرانی  پارک جمشیدیه صبح زود ...

پارک آبی و کنسرت هم میتونین برین 

دیگه بستگی به روحیه اون فرد داره کجا بهش خوش میگذره

بابا تو این گرونی چه کاریه آخه مهمونداری میکنی ببرش هتل آزادی تهران و بزرا اونجا بمونه. دیگه مگه م ...

واااای اون هتل قشنگه رو میگی 

من آرزومه برم اونجا ولی متاسفانه وسع ما در این حده که با مترو بریم بام لند دریاچه رو ببینیم فقط

واااای اون هتل قشنگه رو میگی  من آرزومه برم اونجا ولی متاسفانه وسع ما در این حده که با مترو ...

آره همون هتله که کنار چمران. واقعا بی تعارف میگم بیا مهمون من یه شب اقامت تو هتل آزادی تهران داشته باش.

راستی چطوری با مترو میری بام لند؟ 

آره همون هتله که کنار چمران. واقعا بی تعارف میگم بیا مهمون من یه شب اقامت تو هتل آزادی تهران داشته ...

دمت گرم حتما یه روز مهمونت میشم     خیلی راحته برو ایستگاه چیتگر تو خط سبز نقشه مترو تهران هست اونجا از پایانه کنارش اتوبوس داره برای دریاچه در حد یک ربع تو راهی