2777
2789
@yeke   سلام عزیزم ‍ امیدوارم حالت خوب باشه میشه بگی الان پسرت چطوره یه جا گفتی از طب سنتی ک ...

عزیزم ،من مشهدم جایی نرفتم به به خانمی تو تهران پیام دادم ،اونم راهنماییم کرد،بچخ من بیش فعال بود که خیلی بهتر شد ولی چون ادامه ندادم کامل رفع نشده ،مخصوصا حرف زدنش خوب شد،اگر ویزیت حضوری لبری خیلی بهتره ،ولی متاسفانه اونایی که خیلی مشهورن وقت گرفتن ازشون سخته اصلا نمی‌دونم چجوری باید وقت بگیری،مثلا آقای محجوری که هر چی سرچ کردم برات ،ادرسی پیدا نکردم ،وگرنه نماینده طب اسلامی تو گوگل سرچ کنی زیاده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ،من مشهدم جایی نرفتم به به خانمی تو تهران پیام دادم ،اونم راهنماییم کرد،بچخ من بیش فعال بود که ...

فقط همین شماره رو ازش پیدا کردم ۰۹۰۲۳۹۴۶۶۷۷

زنگ بزن ببین میتونی وقت بگیری 

شرمندتم عزیزم 

@yeke   سلام عزیزم ‍ امیدوارم حالت خوب باشه میشه بگی الان پسرت چطوره یه جا گفتی از طب سنتی ک ...

سلام عزیزم 

من برات پرسیدم یه بنده خدایی رو مشهد پیدا کردم اگر خواستی بگو شمارشو بدم 

اگر هنوز مشهدی 

بله مشهدم عذر می خوام گفتم از وضعیت الان بچه ت میگی 

بچم خوبه بخدا!بچه من بیش فعال بود ,بخاطره همین تمرکز کم بود ،خیبی بی قرار بود و خیلی اذیت میکرد ،حرف هم درست نمی‌زد جیغ میزد

الان خیلی بهتره ،کلا مشکل نداره ولی من دارو هاشو و اون راهکار ها رو که درمان گر بهم گفت قطع کردم شاید اگر ادامه میدادم بیش فعالیش کلا درمان میشد ،الان اذیت می‌کنه بازم ،نسبن به بچه های دیگه اذیتش بیشتره ولی مشکل خاص دیگه ای نداره