2777
2789

سلام خانوما من سه تا بچه کوچیک دارم و توخونمونم ظرف زیادی کثیف میشه هروعده

و از طرفی یکم سستی و تنبلی هم میکنم برای همین تو سینک همیشه پر از ظرف کثیفه

بنظرتون ارزش داره مقداری طلا بفروشم که ماشین ظرفشویی بخرم؟؟

همسرم پول نداره که بگیره خودش

طلاهاهم مال خودمه

اگر اره مارک و مدل خوبی اگر سراغ دارید معرفی کنید ممنون

خدایاعاشقتم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای جان و دندون طلا فروختن عاقلانه است .برای تفریح و تجملات نه.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

واقعا استفاده میکنی ؟

منم شاغل بودم گفتم بخرم دیگه ظرفا رو میچینم توش ولی واقعا فقط برای مهمونی استفاده می کنم چون هر کی هر چی دستش بیاد میزاره تو سینک دیگه منم سختمه بچینم تو ماشین همون جا میشورم جمع می کنم 

اگه وقاعا استفاده میکنی بخر من 14 نفره ال جی دارم

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
بوش بهترینه  ولی تو ظرفشویی وقت گیره باید ظرف ها تمیز کنی و بچینی که خودش کلی وق میگیره با دس ...

الان ظرفشویی هایی هست که غذا ها رو خرد می‌کنه و احتیاج به تمیز کردن نیست .در ثانی میشه بگیره زیر آب و بعد بچینه .خیلی راحته و زمان بر نیست 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

من درمورد نحوه خریدش نظری ندارم. 

ولی اگر خواستی بخری حتتتتمااااااا رومیزی شش نفره یا هشت نفره بخر. 

ایستاده،  حالا حالاها پرنمیشه. 

باید کلی ظرف دربیاد تا بشوری. 

ولی رومیزی زود پر میشه و میزنی میشوره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401