2777
2789
عنوان

تجربه ی من .

209 بازدید | 13 پست

سلام خانوما و مامان های آینده خوبید ایشالله 

اومدم اینجا تا تجربه ام رو بگم شاید برای کسی مفید بود .

من پریودام منظم و سر وقته ۲مهر ماه پریود شدم بعد روز دهم پریودی رابطه داشتم بدون محافظت .چون نی نی میخواستم شوهرمم یک مقدار دودل بود ولی راضی شد چون دوتا دختر دارم خداروشکر. خلاصه قرار شد که یه شب درمون رابطه داشته باشیم پس فردا شب که شب رابطه بود همسرم به کل پشیمون شر که اصلاااا نمیخوام منم قهر کردم تا سه روز باهاش یه کلمه حرف نمیزدم 

کسی هست ادامه لش رو بگم؟

یکم طولانیه باید تایپ کنم صبور باشید لطفا   

بگو عزیزم

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه منم قهر که تو منو مسخره کردی و از این حرفها که اگه نمیخوای چرا بازی در میاری 

من اگه همین الانم اقدام کنم ممکنه یه سال زمان ببره که حامله بشم و کلی غرو زدم دیگه تصمیم گرفتم هم هیچی در موردش نگم 

چون واقعا بچه نمی‌خواستیم بعد از ۱۱سال 

دخترام دوقلو یازده ساله هستن 

من دوم پریود شدم هشتم پریودم قطع شد(هفت روزه ام).۱۱برج رابطه داشتم یعنی سه روز بعد از قطع خونریزی کلا هم یه بار.

خلاصه دو هفته ی بعد احساس کردم انگار یه مقدار خواب آلودم همش سر کلاس دانشگاه خوابم میاد و سر گیجه دارم اومدم یه بی بی چک خریدم فردا صبحش با ادرار صب زدم در کمال ناباروری یه خط محوی انداخت که باور نکردم گفتم مگه میشه هنوز ۷روز مونده به تاریخم تا پریود شدم بی بی چک امکان داره الان نشون بده یه هفته قبل از پریودی که نشون نمیده حداقل باید یه هفته عقب بندازی تا نشون بده  بازم دلم طاقت نیاورد و دوباره فردا و پس فرداش به مدت سه روز پشت سر هم زدم همشون هر روز پر رنگتر شدن 

ادامه

تا دیروز که سه روز مونده بود به تاریخ موعدم و رفتم تیتر بتا دادم خدارو صد هزار مرتبه شکر تیتر زده بود ۵۸۷   

دوستان میشه لطفا نفری یه دونه صلوات بفرستید برای اینکه برم سونو جوجه رو ببینم و دکتر بگه قلبشم تشکیل شده خیلی استرس دارم

خواهش میکنم