یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از زخمهای گذشتهتون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شدهاند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
ببین اگر تا دو سه هفته دیگه بخوای صبر بکنی به جایی میرسی که حتی دستشویی هم نمیتونی بکنی فقط انقدر بهت بگم که خیلی خیلی خطرناکه همین امروز یا فردا برو حتماً بیمارستان یا دست کم برو درمانگاه پیش یه ماما ولی تا وقتی که بری بعد از هر بار دستشویی خودتو با باد گرم سشوار از یه فاصلهای که احساس سوزش و گرمای بیش از حد بهت نده خشک بکن و روزانه ۱۲ تا ۱۵ لیوان آب بخور تا اون عفونته از بدنت خارج بشه و به هیچ عنوان لباس زیر نپوش سر خودم هیچ نوع پماد و دارویی استفاده نکن فقط نهایتش میتونی روزی دو تا یا هر ۸ ساعتی یه دونه مترونیدازول بخوری
وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...