2777
2789
عنوان

کمک بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 33 پست

برای منم هاله میندازه گاهی ولی باردار نیستم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم‌من خودم هر سه تا بارداریم یک‌هفته قبل پریودم بی بیام‌مثبت میشد  مبارکه گلم 😍 منتظ ...

هرکسی لقاحش فرق داره ولی در اصل باید از موعد بگذره. خیلی ها شبیه شما نیستن

بزن رو عکس

الان که خشک‌شده جواب درست نیس ولی اگه خودت همون دو دقیقه اول دیدی درسته 

من خودم چون علائم بارداریم رو‌میدونستم و بچه هام خدا خاسته بودن ولی‌فورن متوجه میشدم و بیبی میزدم زیر دو دقیقه مث مال تو میشد و روزای بهد هر روز پررنگ تر میشد و الان سه تا دسته گل‌ شیطون دارم 😍😍😍💖💖💖🧿🧿🧿

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
هرکسی لقاحش فرق داره ولی در اصل باید از موعد بگذره. خیلی ها شبیه شما نیستن

درسته 

همونطور که تفاوت زیاده شباهت هم زیاده گلم 🥰

انشالله خدا به هر کسی منتظره اولاد صالح ببخشه🙏💖

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
من بعد دو هفته زدم همش منفیه،چند وقت بعد رابطه باید بیبی چک بزنم؟

۱۴روز بعد از لقاح جواب میده با ازمایش خون 

و یک‌هفته بعد از موعدت هم با بیبی چک‌جواب میده

سلام عزیزم‌من خودم هر سه تا بارداریم یک‌هفته قبل پریودم بی بیام‌مثبت میشد  مبارکه گلم 😍 منتظ ...

اقدام بودم ولی نمیشه گفت مثبته چون هاله خیلی خیلی ضعیفه

سلام  منم مدیکور این مدت هر چی زدم هاله داشت حتی یکیش واضح واضح بود...ولی مارک یونی کاملا منف ...

موعدت گذشته؟

فک کنم مارک مدیکور اینجوری خرابه امروز ویتاسیگن میخرم 

الان که خشک‌شده جواب درست نیس ولی اگه خودت همون دو دقیقه اول دیدی درسته  من خودم چون علائم بار ...

من روز ۱۳و۱۴سیکلم لکه بینی داشتم از اون روز به بعدم درد پریودی دارم و الان روز ۲۲سیکلمه و سیکلام ۲۹روزه هست و چهار روز قبل بی بی چک زدم هیچ هاله ای نداشت دیروز و امروز  صبح بی بی چک زدم همون لحظه هاله افتاد زیر دو دقیقه حتی مارک روژان هم زدم اونم همون لحظه انداخت امروز میرم ویتاسیگن بگیرم صبح بزنم ببینم اونم خرابه  هنوزم درد پریودی لعنتی رو دارم کمرمم می‌شکنه 🥺🥺 و به شدت سوزش معده دارم