2777
2789
عنوان

بچم ویروس جدید گرفته

285 بازدید | 6 پست

الان دقیقا دو هفته هست زندگیم جهنم هست هفته اول سریع یردم دکتر بعداز پنج روز خوب شد دوبار تب کرده یعنی پشت سرهم مریض شد دوتا دکتربردم دوتا سرم واسش زدن یه عالمه دارو حالا از دیروز هم تب داره هم اسهال دیگه نمیدونم چه خاکی بریزم رو سرم 

خدایا هزاربار شکرت منو لایق دونستی برای بار دوم مادربشم   التماست میکنم خدا به حق،بزرگیت پسری سالم وصالح بهم بده تا بتونم دل دخترم وهمسرم شادکنم خداخیلی دوست دارم  خدایا هزار بار شکرت که صدامو شندیدی نی نی مون گل پسر شد خدایا خیلی،دوست دارم به حق بزرگیت کمکم کن صحیح وسالم بیاد تو بغلم من امیدم فقط،به توهست خدای خوبم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا حال و روزپسر4ساله و برادرزاده ی منه همه چی.اونم بردم دکتر خوب شد.بعد چندروز دوباره گرفت.تب شدید دلدرد .الانم که تبش قطع شده سرفه هاش شروع شده که دکتر گفت یه هفته ده روز طبیعیه.عسل طبیعی تو اب قاطی کن بده بهش.اسهالشم گفت به خاطر چرک خشک کنه دیگه نده بهش

عزیزم منم شرایط شما رو دارم دوهفته هست درگیرم، یه دور گرفت خوب شد بعد شش روز شدیدتر تب برگشت، تب مقاوم سی و نه و سرفه .... شرایط شما چطورشد، بعد چند روز تب کامل رفت

اول خدا، آخــــــــر هم خدا.