2777
2789
عنوان

خیانت 🙂🤦🏻‍♀️

193 بازدید | 17 پست

دوستم به دوست پسرش شک کرده پسره خیلی بی توجه خیلی رفیق بازه و ....

امشب رفیقم با دوست پسره رابطه خوبی داره داشتن چت حال احوال میکردن بحث پیش اومده پسره گفته تو خیلی ساده‌ای فکر می‌کنی فلانی بهت خیانت نمی‌کنه در صورتی که تو همه رو شبیه خودت پاک می‌دونی اون خوب نقششو بلده

بعد که رفیقم جدی گرفت و گفت اگه واقعاً چیزی هست بهم بگو پسره ترسید که رابطه‌شون به هم بخوره و رفیقم به دوست پسرش بگه گفت دیوونه شوخی کردم بهش نگیا بحث راه بندازی

رفیقم میگه این رفیقش هیچ وقت دروغ نمیگه و خیلی رکه

حالا رفیقم مثل اسپند رو آتیشه و میگه نمی‌دونم چطوری باید بفهمم و مدرک داشته باشم که بهش ثابت کنم و بعد جدا بشم

پسرا واقعاً از رفتارهاش بهش می‌خوره که خیانت بکنه ولی وقتی میرن بیرون گوشیشو خیلی راحت میده دست رفیقم رفیقم می‌خواد اینستاشو هک کنه اما من حس می‌کنم که کلاً یه گوشی دیگه داره

بنا به تجربه‌هاتون بگید چیکار کنه چطوری بفهمه

چندین سالم هست که با هم تو رابطم و اینم بگم تو این چندین سال کم ازش ضربه نخورده رفیقم و الان میگه واقعا خسته شدم اگه خیانتی باشه می‌خوام تموم کنم

نمی‌دانم🗿

نمیخوام نگرانت کنم ولی خب شصتم خبر از هرز پریدن پسره داد دیگه خدا داند بقیشو

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤 {درست تربیت شده ها در رنج اند...}

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اون رفیقِ دوس پسره هم نیت خوبی نداره حالا کار ندارم دوس پسره خیانت میکنه یا نه ولی کسی که میاد اینجو ...

نه پسر کلاً اینطوریا نیست اخلاقش اینطوریه که خیلی رک حرف می‌زنه

اون رفیقِ دوس پسره هم نیت خوبی نداره حالا کار ندارم دوس پسره خیانت میکنه یا نه ولی کسی که میاد اینجو ...

آآخه رفیقم برگشت بهش گفت من سر دوست پسرم قسم می‌خورم پسره استیکر خنده فرستاد و بعد رفیقم هی ادامه داد آخرش پسره اینو گفت

دیگه خود دانی عزیزم من از تجربه ی اطرافیان که شنیدم یه گوشه بهتون دادم 

ححالا ما اصلاً با اون پسره کار نداریم کلاً اخلاق‌های دوست پسر خودش یه داستانه و کاملاً میشه فهمید که داره یه غلط‌هایی می‌کنه

آآخه رفیقم برگشت بهش گفت من سر دوست پسرم قسم می‌خورم پسره استیکر خنده فرستاد و بعد رفیقم هی ادامه دا ...

اخه شخصیت پسرا تو رفاقت اینجوری نیست تحت هر شرایطی پشت همن مگه نیتی داشته باشن

حالا دوستت اگه علیه دوست پسرش  مدرکیم پیدا کنه به نظرت برا پسره مهمه؟ وقتی دوسش نداشته باشه و برا تفریح باهاش باشه ککشم نمیگزه. چ با مدرک چ بی مدرک، مگه میخواد مهریه بده که بترسه!

این اگه از همین الان بی توجهه فردا اگه حتی دوستتو بگیره هم بدتر میشه و جدا میشن 

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️