2777
2789
عنوان

طلاق گرفته ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 29 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عکس بگیر هز اون عکسا و مدرک داشته باش ازش،مهریه و ماشین و حق و حقوقتم بگیر،بخدا طلاق اونقدی که می ...

امروز پدر شوهرم اومد خواهش و تمنا که این یه بارو ببخش بخطرت بچت من اونو ادمش میکنم گفتم تمام این ده سالو صبر کردم نشد دیگه چقدر زجر بکشم جوونیم پاش رفت من بمونمم اون کارشو میکنه این سری اما نمیتونه نزدیکم ببینمش چه برسه باهاش زندگی کنم هر دیقه عکسا جلو چشمه

هم برا خودش هم خانواده ش هم اکثر آدمایی که دورمن آدم بدی نبودم کلا نیستم بدجنس نیستم زندگی کسیو خراب نکردم همیشه خوشرو ام کلی احترام میذارم . زیادی خوب بودم انگار براش ..خانوادشو دوس دارم دوسم دارن همیشه به همسرم گفتن هزار بار بهتر از خانومت گیرت نمیاد ولی تو قدر نمیدونی

اگه باهام راه نیومد با عکسا تهدیدش کنم ..که بخوام تو دادگاه حرفی از رابطه نامشروع و عکس بزنم برعلیه ...

بگو در هر صورت من میتونم طلاقمو بگیرم هزارتا مدرک ازت دارم.حالا هرکار دوس داری بکن

بعد طلاق خب میرم پیش مادرم . یه دونه پسر دارم هنوز ۲سالش نشده . اگه بخوام طلاق بگیرم خب بعدش حتما با ...

اگر بتونید توافقی طلاق بگیری یا اینقدر اذیت کنی که ‌شوهرت درخواست طلاق بده خیلی سریعتره 

دوست من شوهرش مثل شوهر شما بود هفت سال طول کشید تا تونست طلاق بگیره 

شما باید مدرک جمع کنی دیگه هم گریه نکنی سلطه باش ازت بترسه ولی بازم با وکیل مشورت کنید

اگر بتونید توافقی طلاق بگیری یا اینقدر اذیت کنی که ‌شوهرت درخواست طلاق بده خیلی سریعتره  دوست ...

میگه گوشیمو ندی نمیام برا کارای طلاق . عکساشو کپی کنم جایی دیگه بذارم گوشیشو بهش بدم چی .لج کرده نیاد

میگه گوشیمو ندی نمیام برا کارای طلاق . عکساشو کپی کنم جایی دیگه بذارم گوشیشو بهش بدم چی .لج کرده نیا ...

شرایط شما حساسه هر اشتباهی میتونه شوهرتون را سر لج بندازه همین امروز به یک وکیل زنگ بزن حتی از این وکیل انلاینها  

به نظر من عکسهای فعلی را حتما کپی کن 

از ایتا و پیامک‌ها و... هم اسکرین شات بگیر 

شرایط شما حساسه هر اشتباهی میتونه شوهرتون را سر لج بندازه همین امروز به یک وکیل زنگ بزن حتی از این و ...

امروز رفتم دادخواست دادم برا مهریه هنوز کاراش مونده . گفتن میتونی هرچی داره رو توقیف کنی تا مهرتو بده . میتونی نفقه هم جدا بگیری . فعلا با همین مهریه میخوام جلو برم 

نیازش خاموش میشه کم کم و از مردها بدش میاد

این روش جواب نمیده اسی الان جوان هستامکان تشکیل یه زندگی جدید را دارد آدم تو سن بالا بیشتر به همدم و همراه نیاز داره 

ما یک فامیل داشتیم شوهر اونم از ابتدا خیانت می‌کرد این خانمم هی گفت صبر کنم بچه ها بزرگ بشوند سال قبل که پسرش ازدواج کرده بود و یک پسر دیگه رفت سربازی بلاخره اقدام به طلاق کرد بخاطر اینکه شوهرش طلاقش بده مهریه را بخشید

با اینکه خانم تک فرزند بود کلی ارث پدری داره  نیاز مالی ندارهولی الان پشیمان هست که چرا دیر طلاق گرفته خودش میگه کاش یا طلاق نمیگرفتم دم پیری یا همون جوانی جدا میشدم الان از بچه ها عروسش خجالت میکشه ازدواج کنه اینقدر که شوهرش بی مسئولیت بود کلا بچه ها همه کارهاشون را به این میگن