2777
2789

من حس ششم دارم و هرموقع هرچی و حس میکنم از شانس بدم میوفته خیلی وقتا میترسم 

اصلا خوب نیست آدم اتفاق بد یهویی بهش الهام شه خیلی بهتر از اینه که از قبل متوجهش بشه 

/عشق فوتبالم از ۱۰ سالگی بازی کردم نزدیک ۱۰ سال فوتبال بازی میکنم /وقتی کات کردم وقتی ولش کردم فوتبال بازی کردم حالم اوکی شد/بعد از درس واسه استراحت میرفتم فوتبال بازی میکردم بعد دیگه جون درس خوندن نداشتم/اره اگر پسر بودم تو تیم ملی بودم😄(نزنی تو ذوقم هااا)/اگر آدم ها سعی میکنن تو رو پایین بکشن، بهشون افتخار کن. این فقط ثابت میکنه الان ازشون بالاتری/تو تایپک های مربوط به فوتبال تگم کن قشنگم❤️عشق میکنم حتی راجبش حرف میزنم😬🧡🤪
من حس ششم دارم و هرموقع هرچی و حس میکنم از شانس بدم میوفته خیلی وقتا میترسم  اصلا خوب نیست آدم ...

باورت میشه  دقیقا منم اینجوریم 

بعضی اوقات که چیزای بدی میاد تو ذهنم خیلی میترسم همش صلوات میفرستم و استرس میگیرم 

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باورت میشه  دقیقا منم اینجوریم  بعضی اوقات که چیزای بدی میاد تو ذهنم خیلی میترسم همش صلوا ...

وای درکت میکنم چی میگی

خیلی بده💔

/عشق فوتبالم از ۱۰ سالگی بازی کردم نزدیک ۱۰ سال فوتبال بازی میکنم /وقتی کات کردم وقتی ولش کردم فوتبال بازی کردم حالم اوکی شد/بعد از درس واسه استراحت میرفتم فوتبال بازی میکردم بعد دیگه جون درس خوندن نداشتم/اره اگر پسر بودم تو تیم ملی بودم😄(نزنی تو ذوقم هااا)/اگر آدم ها سعی میکنن تو رو پایین بکشن، بهشون افتخار کن. این فقط ثابت میکنه الان ازشون بالاتری/تو تایپک های مربوط به فوتبال تگم کن قشنگم❤️عشق میکنم حتی راجبش حرف میزنم😬🧡🤪
من حس ششم دارم و هرموقع هرچی و حس میکنم از شانس بدم میوفته خیلی وقتا میترسم  اصلا خوب نیست آدم ...

یه نظریه هست می‌گه.

کا موقع حدس زدن به حدس های اشتباه خودمون کوریم یعنی اگه ۱۰ تا حدی زدی ۹ تا غلط بود اصن توجهی نمیکنی و طبیعی می‌دونی و زمانی که یه جدیت درست از آب در میاد سریع برات بُلد میشه و میگی واقعا چطوری آخه؟

الان ببینم مثلاً ماه تولد من رو بگو

اگه درست بگی عجیب بنظر میاد و تو جافظت ثبت میشه اگه غلط بگی از کنارش می‌گذری و طبیعی می‌دونی.

یه نظریه هست می‌گه. کا موقع حدس زدن به حدس های اشتباه خودمون کوریم یعنی اگه ۱۰ تا حدی زدی ۹ ت ...

چقدر قشنگ ☘️راست میگی 

ولی بعضی اتفاق بد و به نظرم همه حس میکنن

مثلا میگم تو بهمن یا فروردینی

الان میگی هیچکدوم😎😂😂

یه نظریه هست می‌گه. کا موقع حدس زدن به حدس های اشتباه خودمون کوریم یعنی اگه ۱۰ تا حدی زدی ۹ ت ...

من راجب بقیه نه ولی راجب خودم نود درصد مواقع همونی میشه ک به ذهنم میاد یهو حتی هزار بار شده یکی میاد تو ذهنم یهو یک ساعت بعد زنگ میزنه 

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود