2821
2789

این دومین زنی که برای برادر شوهرم میگیرن اولی با ۱۰۰میلیون طلا طلاق گرفت الان برای دومی ۱۲۰میلیون طلا خریدن مبارکش باشه انشالله ولی زمان ما پول نداشتن فقط یه نشون مسخره اوردن برام اون به کنار  چند ماه پیش پدر شوهر و مادر شوهرم اومده بودن خونه ما پدرش به شوهرم میگفت اگه پول بهم ندی ابروت میبرم شلوار از پات میکنم خیلی فرق میذارن بین بچه هاشون بعضی وقتا فکر میکنم شوهرم پیدا کردن بچه خودشون نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

محل نده اگه میخریدن هم بامنت وتوقع های بعدی بود همین که زیرمنت نیستی خوبه ان شاالله بیشترشومیخری

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
اصلا اون هیچی خودشون رفتن مستاجری برادر شوهرم رفته خونه اونا زندگی کنه

ببین وضع مالی برادر شوهر چطوره ؟ خب شاید خونه شون رو هم مثلا نصفه نیمه خریده.یا پولی داده بهشون در ازاش اونجا نشسته 

ببین وضع مالی برادر شوهر چطوره ؟ خب شاید خونه شون رو هم مثلا نصفه نیمه خریده.یا پولی داده بهشون در ا ...

نه خبر دارم خودشون دادن بهش رفتن مستاجری تا عروس جدیدشون اذیت نشه وضع مالی برادر شوهرم خوب نیست تازه ماشینشون رو هم دادن بهش 

وای ببخشید خندم گرفت بیشتر ، شاید شوهرش خریده براش اینجوری که شما میگی بیشتر به پدر شوهرتون میخوره ب ...

نه والا جانبازه همه چیزم داره به ما میرسه ندار میشه

شوهر شما مگع وظیفه داره پول بده بهشون؟ قرض گرفته ازش ک اینطور گفته بهش؟

یه وام گرفتن نصف نصفش کردن  ولی پولی بهمون نداده هرچی داره میده اون پسرش البته منم ازش نمیخوام به خدا فقط میگم ما هم مثلا جزی از خانوادشون هستیم این جوری رفتار میکنن علتش چیه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز