2777
2789

بعد چندین سال داریم بچه دار میشیم. قبلش مشکل داشتیم. اولش شوهرم خیلی ذوق کرد. ولی زیاد طول نکشید. دلان براش عادی شده. اولش میگف ۹ ماه و هرچی تو بگی و این حرفا. الان بمیرمم نگام نمیکنه😭😭😭

من دوروز رفتم خونه مادرم که با مادرشوهرم یه استان دیگه هستن. رفتم چون هیچی نمیتونستم بخورم و حالم خوب نبود. قرار بود آخر این هفته شوهرم بیاد باهم بریم خونه مادرشوهرم و بیرون و اینا... کل هفته منتظر میمونم که آخر هفته برم فضای باز یا جایی که دلم باز بشه. همسرم پیام داد یه نمایشگاه تو این شهر برگزار میشه، بریم باهم ببینیم. منم خوشحااااال گفتم باشه. بعد از ظهر روزی که میومد بهش پیام دادم کی میای دنبالم؟ گفت ساعت ۸ شب به بعد. گفتم چرا مگه جایی میری؟؟ اولش نگفت با برادرزاده‌ی ۱۰ سالش داره میره استخر ولی من خودم فهمیدم. منم بخاطر بارداری خیلی عصبی میشم. گفتم دیگه دنبالم نیا. من خونه مامانم میمونم. هروقت خواستی بریم خونمون بیا دنبالم. الان خونه‌ایم. من خیلی ناراحتم بچه ها. دلم برای بچمم میسوزه. تقریبا هرروز از دست باباش گریه میکنم. آخه چیکار کنم بهم اهمیت نمیده 😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان بارداری هورمونات بهم ریخته حق با توئه اماسعی کن خودتو کنترل کنی بخاطر بچت

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

دلش خواسته بره یکم استخر 

چی میشد حسودی نمی کردی .پارک که نمیخاست بره 

حالا بعد صد سال ی استخری گیر اومده بود که بره 

خرابش کردی 

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️
ده روز رفتم مسافرت نیمه شب رسیدم گفت خونه نیستم بمون خونه پدرت فردا میام دنبالت. خونه خاله اش بود

باز خداروشکر مسافرتی رفتی ما رو تو غربت غریب کردن زندان زندان

خسته ام از زندگی از مثل زندان بودنش این نمایش درد دارد کارگردان بودنش
آخه به من قول رفتن به جای دیگه‌ای داده بود. من حساس نیستم. دوست ندارم کل وقتش و با من بگذرونه. ولی ا ...

مگه نگفته بود ساعت ۸ خب میاد اون تایم دیگه 

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👦

🤣🤣🤣 چرا 

خانم ها خیلی ستم کشن زورشونم نمیرسه اقایون‌باز بیرونی میدن سرکاری میرن دلشون‌باز میشه خانوما تو خو نه چشم‌انتظار اونا  اونام که کیف هاشون روبیرون کردن برای خانم وقت و انرژی ندارن.

الان بارداری هورمونات بهم ریخته حق با توئه اماسعی کن خودتو کنترل کنی بخاطر بچت

خیلییییی سخته. کاش حداقل میفهمید دست خودم نیست. الان دیگه میومد یه عذرخواهی ساده میکرد

خیلییییی سخته. کاش حداقل میفهمید دست خودم نیست. الان دیگه میومد یه عذرخواهی ساده میکرد

ولش کن خوبش کردی.