2777
2789
عنوان

بچه هابیاین دیگه خسته شدم...😭😭😢

369 بازدید | 21 پست

مگه من از خدا چی میخوام یه بچه سالم خدایا تو که بهم میدی پس چرا انقدر زود میگیری مگه برات کاری داره یه بچه ی سالم دیگه بهم بدی .خسته شدم هر دفعه با چشمهای پر اشک اومدم بیرون از سونو و دکتری که میگی نه رشد نکرده و قلبی نداره و باید سقط بشه ....😭اون موقع قلب من تکه تکه میشه تنها میرم سونو که کسی حال بدمو نبینه و از سونوگرافی تا خونه گریه میکنم و آدم ها با تعجب نگام میکنن هر دفعه دست خالی میام و شوهرم که ذوق داره که من خبر خوش بهش بدم با گریه های من پشت تلفن روبرو میشه....😭 میشه برام دعا کنید ایندفعه با اشک شوق و خوشحال از سونو بیام بیرون ای خدا یعنی میشه 

عزیزم میدونم خیلی سخته،انشاءالله به زودی خدا بهت یه بچه ی سالم وصالح بده❤

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مممنون خیلی سخته خیلیییی 

آره عزیزم میدونم منم یه سقط داشتم یه جورایی حالت رو درک میکنم،ولی توکلت به خدا باشه مطمئن باش به وقتش یه بچه خوشگل خدا بهت میده

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
آره عزیزم میدونم منم یه سقط داشتم یه جورایی حالت رو درک میکنم،ولی توکلت به خدا باشه مطمئن باش به وقت ...

مرسی عزیزم من ۴ تا سقط داشتم دیگه کم آوردم الان باردارم ولی اصلا خوشحال نیستم و استرس داره خفم میکنه با اینکه میدونم خوب نیست استرس برام دو سه هفته دیگه باید برم سونو قلب

مرسی عزیزم من ۴ تا سقط داشتم دیگه کم آوردم الان باردارم ولی اصلا خوشحال نیستم و استرس داره خفم میکنه ...

عزیزم خداروشکر که بارداری😍اصلا استرس نداشته باش فقط بسپارش به خدا،انشاءالله که این دفعه دیگه صدای قلب رو میشنوی❤

مرسی عزیزم من ۴ تا سقط داشتم دیگه کم آوردم الان باردارم ولی اصلا خوشحال نیستم و استرس داره خفم میکنه ...

ایشالله که خدا بهتون یه بچه سالم بده، تحت نظر پزشک این دفعه باردار شدین؟!

بین عزیزم یه چی میخوام بهت بگم دوست داشتی انجامش بده دوست نداشتی که هیچی 

بین منو اگه قلبش تشکیل نشه بچه خودش میمیره 

زنده نمیمونه خب.... 

بیا ایندفعه استرس نده به خودت الکی 

ولش کن 

سونو نرو بزار یکم بگذره بعد 

اگه تشکیل نشه خودش میمیره 

حالا بازم هرجور راحتی 

چون ممکنه تو سونو اشتباه دیده باشه 

یا اشتباهی نشون بده الکی بچه تو سقط میکنی 

ناراحت میشی یه ذره آروم و بی خیال باش 

حواستو جای دیگه پرت کن 

ان شاء الله ایندفعه سالم میشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
عزیزم چرا بعد ۴ تا سقط آزمایش های لازم ندادی مثل ژنتیک و ایمنی انعقادی و... اسپرم همسرت اینا مهمه

فعلا آزمایش هاشو ندادم میخواستم برم یه دکتر خوب که برام بنویسه که باردار شدم الان از قبل بارداریم دارم دارو میخورم ولی آزمایش های سقط مکرر و ندادم هنوز