2777
2789

شوهر بددل و زور گویی که نمیزاره تنها برم جایی 

خواهر ندارم خونه مامانمم هفته ای یه بار میرم اوایل ازدواج به همینم گیر میداد الان دیگه خودم بیشتر ازین نمیرم معمولا خیلی بددل و بدببینه نسبت به بیرون بودن من اینجوری بگم که مثلا برم خونه مامانم اس میدم بهش بیامم همونجا باید اس بدم یا هرجایی 

نگید از اول اینجوری بارش اوردی اولا سنم کم بود و نمیدونستم بددلی یعنی چی بعدم همه میگفتن عادیه چون دوسس داره😥

الان بچه دارم و میگه نباید هیچ جا بری خودم میبرمت بیرون اینا 

من اصلا نتونستم تو این ۱۳سال زندگی کنار بیام همیشه جنگ و دعوا نهایت یه ماه خوب میشه میرم با بدبختی باشگاه باز یه بهونه جور مییکنه که نرو اگرم به حرفش نکنم دست بزنم سابقه داره 

قهرم کردم دوبار تا پای طلاق ولی هرجور بود برم گردوند خونواده پشتمن نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم الان 😭😭😭

خودشم ازین مرداست که هر شب بعد کارش باشگاه و استخرش به راست جمعه در میون هم با دوستاش تنها کوه میره شما بگید من چه کنم

شرایط خیلی سختیه اما باخودکشی فقط به خودت ظلم میکنی

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

نکش زوده . هنوز بنظرم خیلی راه ها رو نرفتی

از  ی مشاور آگاه کمک بگیر

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه راه حل بزارید جلوم

نمیدونم والا چی بگم خانواده ات باهاش حرف زدن؟

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

اول اروم باش عزیزم اوققققدر به بدی هاش فکر نکن یه کاغذ قلم بردار خوبیاش یه طرف بنویس بدیهاش یه طرف (خوبیاهشم بنویس واقعا ) منم همینه وضعم همیشه دعوا داشتیم سر این موضوع امسال دیگ کارمون داشت به طلاق میکشید البته سر یه موضوع دیگه اومدم یکی یکی مشکلایی ک داشتم و سوتفاهم هایی ک پیش اومده بودو گفتم باورم نمیشد برا تک تکش دلیل داشت یه عمر غصه خوردم با اینکه میتونستم مث ادم حرف بزنم باهاش 😐مثلا گفتم تو بمن شک داری نمیزلری برم تنها بیرون گفت نه  من نمیگم تو بدی ولی میدونم دشمن دارم و از رفیقای صمیمی خودمم میترسم چه برسه بقیه تو هرجا که بخای میبرمت واقعانم تاحالا هرجا گفتم برده بود میگفت ادم هرزه زیاده یا گفتم خونمون بدرد نمیخوره صدبار گفتم به روی خودت نمیاری میخاست گریه کنه گفت اگ پول داشتم یه دیقم وای نمیستادم اینجا... عزیزم فقط میدونم زندگی ارزش اخم و تخم نداره از الانت لذت ببر با کسایی دوست باش که مثل خودت بتشن نه اونایی ک ازادن و مجبوری همش دلیل بیاری ک چرا نمیری بيون و فلان

آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست... 
چرا نوشتهام اینجوری ریز شدن! 

خوب من ادم یک نشستن نبودم و نیستم باور کنم اینقدر روانی میشم و افسرده که نتونم دو روز بیرون برم وقتی میبینم اون داره میبینه اذیت میشم بازم براش مهم نیست میگه نرو ولی خودش به راحتی هر جایی دلش خواست میره دیگه کلافه میشم

به نظر من بی انصافیه خودش باشگاه اینا می ره و شمارا محدود می کنه

نمی دونم قلق شوهر شما چیه؟ ولی من اگه بودم می رفتم یواشکی باشگاه ثبت نام می کردم. فک کن دعوا بگیره بالا. هر کی بشنوه حقو به من می ده. 

با شماره مادرشوهرم اومدم. ایشون ترکه!
به نظر من بی انصافیه خودش باشگاه اینا می ره و شمارا محدود می کنه نمی دونم قلق شوهر شما چیه؟ ولی من ...

میدونی چون بد دله و هزار جور فکر تو سرشه ازش میترسم راستش به معنای واقعییییی دیووونه میشه

میدونی چون بد دله و هزار جور فکر تو سرشه ازش میترسم راستش به معنای واقعییییی دیووونه میشه

چون همسر شمارا نمی شناسم واقعا نمی دونم چطوری بیشتر باهات راه میاد

حالا اگه فک می کنی حرف بزنی بهتره اصول مطرح کردن مسئله را باید یاد بگیری

وقتی که خسته نیست گرسنه نیست از کارش ناراحت نیست مریض  نیست می گی فلانی ده دقیقه می خوام باهات حرف بزنم

)(آدم پارانوئید چرت و پرت زیاد می گه مثلا میگه می خوای گولم بزنی مهم نیست چند لحظه سکوت کن تا مجددا جو آروم بشه)

بعد مهلت می دی

با توجه به شناختی که داری بهترین زمان بیان مطلب را خودت می تونی پیدا کنی

یه اصل مهم اینه که با مردا نهایتا ده دقیقه میشه حرف زد بعد از اون اصلا گوش نمی دن

لحن هم باید آروم و خنثی باشه

خب حالا زمان مناسبه و می خوای بگی

فلانی می گم چقدر خوبه شما می ری باشگاه چقدر روحیه ت تازه می شه ما شاالله اندامت خوب شده اصلا شکم نداری

یه مکثی کن که اون تایید کنه

بعد قسمت بگو و رد شو را انجام بده

فقط می گی کاش منم می تونستم باشگاه برم

شخصیت پارانوئید اصولا اینجادوباره شروع می کنه

بگو همینجوری گفتم و منظوری نداشتم و دوباره بحثو برگردون به خوبیهای شوهرت و پایان

این روش با ظرافت بارها باید تکرار بشه تا بتونی تایید بگیری ازش

با شماره مادرشوهرم اومدم. ایشون ترکه!