2777
2789
عنوان

چجوری به برنامم عمل کنم؟

79 بازدید | 12 پست

یه پسر کوچیک دارم ک خیلی برنامه هام و مجبورم بخاطرش به هم بزنم و وقتی تایم دارم انقدر خسته و بی انگیزه میشم که دراز میکشم و به کاری که میخام نمیرسم.من یه مدت ترید میکردم و درآمدم عالی بود ولی یه تصادفی کردیم بعد اون ول کردم و اکانتم پرید و خیلی از دستم در رفت چجوری کار کردن و الان باید از صفر شروع کنم و اموزشام و ببینم تا یادم بیاد ولی واقعا هر کار میکنم نمیتونم انگیزم کافی نیست و دک حوصله شو ندارم خیلی،کسی راه حلی سراغ داره بتونم دوباره با شوق قبلی کارمو انجام بدم؟

سلام عزیزم خوبی؟

ببخشی گفتی ترید بلد بودی  واسه ترید چیا باید یاد بگیرم ؟

اکانتی که گفتی چی هست؟ 

میشه لطفاااااا راهنمای کنی 🙏🙏🙏🙏

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی؟ ببخشی گفتی ترید بلد بودی  واسه ترید چیا باید یاد بگیرم ؟ اکانتی که گفتی چی ه ...

بسنگی داره چ سبکی بخوای کار کنی،هر سبکی ک بخوای آموزش صفر تا صدش چ تو یوتیوب چ پک های خریدنی با پشتیبانی هستش

بسنگی داره چ سبکی بخوای کار کنی،هر سبکی ک بخوای آموزش صفر تا صدش چ تو یوتیوب چ پک های خریدنی با پشتی ...

نمیدونم سبک چیه

بنظرت کدوم روش ریسک کمتری داره ماهی ۴،۵ تومن هم سود بده برام کافی هست 

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
نمیدونم سبک چیه بنظرت کدوم روش ریسک کمتری داره ماهی ۴،۵ تومن هم سود بده برام کافی هست 

اسمارت هاب کار کن‌.چون مقدار ضرراش خ کمتره.ولی کلا یاد گرفتنش خیلی طول میکشه به این راحتی نیست.یادم بگیری ۴ ۵ تومن دگ برات مسخره بازیه

اسمارت هاب کار کن‌.چون مقدار ضرراش خ کمتره.ولی کلا یاد گرفتنش خیلی طول میکشه به این راحتی نیست.یادم ...

برای اسمارت هاب 

میشه چندتا منبع بگی ؟

یوتیوب هست ولی نمیدونم مال کدوم کانالش درستره و کارامدتره

اسمارت هاب کار کن‌.چون مقدار ضرراش خ کمتره.ولی کلا یاد گرفتنش خیلی طول میکشه به این راحتی نیست.یادم ...

اموزششو داری واسم بفرستی؟🙏🙏

برای اسمارت هاب  میشه چندتا منبع بگی ؟ یوتیوب هست ولی نمیدونم مال کدوم کانالش درستره و کارامد ...

آموزش های خان و ببین.استاد اصلی این سبک هستش و هندیه.فیلماش با زیر نویس فارسی هستش.وبی باید پیش زمینه داشته باشی،اول دوره ی پیشتازان استاد کریمی شاد رو ببین.یه سبک دیگه رو آموزش میده ولی از صفر میگه‌.اون و ببینی حرفای خان و بهتر میفهمی