2821
2789
عنوان

قلبم مدام تیر میکشه

207 بازدید | 44 پست

چند روز هست مدام هی قلبم یا پشت قلبم تیرمیکشه از وقتی مامانبزرگم حالش بد شد و فوت کرد اینطوری شدم

مشکل قلبی هم دارم ولی میگن تیرکشیدن و اینجور دردا از قلب نیست کسی تجربه ای داره که بعد از ناراحتی قلبش درد بیاد ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگم من تاپیک های قبلیتو دیدم میگم مشکل گوارشت چی بوده؟ منم مشکل دارم رفتی کلونوسکوپی میترسم برم دکت ...

نه کلونوسکوپی نرفتم مشکل گوارشیم اینه که توی دسشویی کردن مشکل دارم انگار راست رودم حرکتی نداره تنبلی شدید داره

نه کلونوسکوپی نرفتم مشکل گوارشیم اینه که توی دسشویی کردن مشکل دارم انگار راست رودم حرکتی نداره تنبلی ...

منم درد داشتم موقع دسشویی بهم گفت سندروم روده تحریک پذیره مشکلی نداری ولی من استرس دارم 

قرص پروبیوتیک بهت نداد؟ 

چندسالته؟

به حکمتش دل بسپار(خدا)
منم درد داشتم موقع دسشویی بهم گفت سندروم روده تحریک پذیره مشکلی نداری ولی من استرس دارم  قرص پ ...

نه اصلا دیگه دکتر نرفتم فقط به بار اونم گفت تنبلی داری از این ساشه ها با اب حل کن بخور منم یه مدت خوردم خوب نبود ولش کردم گفت خوب نشدی کلونوسکوپی میشی

من ۲۳ سالمه

[QUOTE=314614200]جراحی چی شدی دریچت مشکل داره ؟[/QUO تترالژی فالوت چندتا نقص قلبیه  الانم دری ...

عزیزمم

منم چندماهن بود جراحی شدم

همین سه سال پیشم دریچه و شریان آئورتم بالون زدن استنت گذاشتن مشکلم تنگی دریچه آئورته

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز