2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه دومین باره میام همچین تاپیکی.قبلی نادیده گرفته شدم حالا شما در مورد ظاهرم بگو ببینم مو قد وزن چ ...

موهات تا کمرت پایینتر یکم.قدت متوسط رو ب بالا.وزنت حدودا ۵۰ تا ۶۰.چشمو ابرو مشکی.گندمی‌مایل ب سفیدی

کدوما درسته😂😂😂😂

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیریم ی صلوات بفرستی💖🥲♡اللهم صل علی محمد و ال محمد♡ دست ۲ نفره این کاربری!
واسه دومین باره میام همچین تاپیکی.قبلی نادیده گرفته شدم حالا شما در مورد ظاهرم بگو ببینم مو قد وزن چ ...

بخدا اینجوری نمی تونم حدس بزنم بگم شناسی هست من اینطور حدس می زنم اون فرد تصور می کنم عمیق روش تمرکز می کنم 

💛از حد خودت فرا تر برو و تلاش کن تا بهترین خودت باشی💛
نمیدونم هر دوتامون ازدواج کردیم. بعضی وقتا میگم شاید این وسوسه شیطانه

اگه اینجوریه توجه نکن اصلا ب خوابات عزیزم.وقتی ازدواج کردین مثلا دلتنگ هم باشه برات مهم‌نباشه.خودت بهتر میدونی.الان فقط الکی ذهنتو درگیر کرده

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیریم ی صلوات بفرستی💖🥲♡اللهم صل علی محمد و ال محمد♡ دست ۲ نفره این کاربری!
موهات تا کمرت پایینتر یکم.قدت متوسط رو ب بالا.وزنت حدودا ۵۰ تا ۶۰.چشمو ابرو مشکی.گندمی‌مایل ب سفیدی ...

والا موهامو تقریبا پسرونه زدم اخیرا قد ۱۶۵ وزن حدود۶۵ بقیش درسته.خوب بود آفرین😂

بخدا اینجوری نمی تونم حدس بزنم بگم شناسی هست من اینطور حدس می زنم اون فرد تصور می کنم عمیق روش تمرکز ...

قشنگم میشه لطفا بگی در مورد ازدواج من چی حس میکنی ؟ به تونی ک دوسش دارم میرسمو؟🥺

والا موهامو تقریبا پسرونه زدم اخیرا قد ۱۶۵ وزن حدود۶۵ بقیش درسته.خوب بود آفرین😂

من اصلا فاز حس شیشم نگیرم سنگین ترم😂😂😂😂😂😂

قشنگم میشه لطفا بگی در مورد ازدواج من چی حس میکنی ؟ به تونی ک دوسش دارم میرسمو؟🥺

دوتا راه داری با انتخاب خودته اگر بخوای به اونکی که  دوسش داری برسی راه سخت و پیچیده ای در پیش داری ممکنه بخاطر سختی های زیاد پشيمون بشی از  عشقت کم بشه 

راه دوم یک خواستگاری سنتی ازدواج راحت ته یک وقتایی به اون طرف فکر می کنی 

💛از حد خودت فرا تر برو و تلاش کن تا بهترین خودت باشی💛
دوتا راه داری با انتخاب خودته اگر بخوای به اونکی که  دوسش داری برسی راه سخت و پیچیده ای در پیش ...

عزیزممم درست بود 🥲 با راه اول اخرش بهم‌میرسیم ؟ اونم تلاش میکنه ؟ برا سنتی اشناس یا غرییبه؟ ممنون میشم بگید