2777
2789

بیاین ببینم بینی های شما در چه حاله،مال من دوماه و دوهفته گذشته ورم داره خیلی

چسبو تازه امروز قطع کردم،شما ورم بعد چسبتون چقدر طول کشید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیست و سه روزه عمل کردم هنوز ورم داره همه ی دکتراهم گفتن تغییر نمیکنم.. ولی عالی شده

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم

منم عمل کردم نزدیک ۱ساله ولی سوراخ سمت راستم کیپه فقط وقتایی که دراز میکشم باز میشه

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

بیست و سه روزه عمل کردم هنوز ورم داره همه ی دکتراهم گفتن تغییر نمیکنم.. ولی عالی شده

کجا عمل کردی اسم دکترت؟بینیت گوشتی بود

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

دکترم نگفت بخور،کاش خودم میگرفتم الان دیر نیس؟ چندوقته عمل کردی؟

دکتر منم ب من گفت اصلا نخور... 

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
کجا عمل کردی اسم دکترت؟بینیت گوشتی بود

من زنجان عمل کردم... دکتر علیرضا جان دانه... بینیم بشدت گوشتی بود و پهن بود.. الان خیلی کوچیک نشده ولی متناسب باصورتمه و چهره مو باز کرده

این مال امروزه،از صبح چسبو قطع کردم

چرا انقد خوشگلی شما🥺🥺

سلام سلام بر همگی😁😁 بنده 55روزه عمل کردم ورمش هم خداروشکر داره کمتر میشه😍

کاربری دست دو نفر است اولی خودم دومی هم خودم       نازیزه که م ؛نه ونده ی خوتت خوش نه وی،خودم خوش نه وی خوشم نه ویی....