2777
2789

منی که در ۱۲ هفته ۳۳ هست 🥲💔

تاپیک های قبل از 20 مهر 402 رو گردن نمی‌گیرم 😂💔جوون بودم و جاهل 🥲♥️ولی الان خیلی خوشحال و راضیم 🥰 پس با گشتن تو تاپیک های گذشتم سرزنشم نکنید 🙄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا من تو ۱۷ هفته و ۱ روز ۳۰ بود و دکتر گف مشکلی نیس و خداروشکر تا الان ک تو ۲۵ هفته ام بارداری کاملا عادی و پر فعالیتی دارم 

کوچکِ رویاییِ من ، تک پسرم، آرالِ قشنگم منو بابایی لحظه شماری میکنیم برا دیدن روی ماهت برا گرفتن دستای کوچولوت...😍 خدایااا شکرت ک ثمره عشق قشنگمونو گذاشتی تو دلمو و مارو به آرزوی پنج سالمون رسوندی😍 خودت محافظش باش و سالمو سلامت بزارش تو بغلم🙏❤️
مهم اینه ثابت بمونه برا من از انومالی تا الان ۲ تا پایین اومده  شیاف و امپول میزنی؟؟

هنوز نبردم دکترم 🥲💔

تاپیک های قبل از 20 مهر 402 رو گردن نمی‌گیرم 😂💔جوون بودم و جاهل 🥲♥️ولی الان خیلی خوشحال و راضیم 🥰 پس با گشتن تو تاپیک های گذشتم سرزنشم نکنید 🙄
تو مرزه نگران نباش شکمت گردیش پایینه یا بالاست؟ نزدیکی داری؟ خیلی احتیاط کن شکمه اولته؟

شکمم پایینه بچه هم ببخشید تو واژن انگار تکون میخوره  .نزدیکی از اول نداشتم اصلا  .اره اولین بارداریمه 

عزیزم من ۳۲ هفته ام طول سرویکس ۲۹ والا گفته استراحت کن کمه آمپول هم داده هفته ای یکی بعد گفت دو هفته ...

شما استراحت مطلق کن تا ۳۶هفته اینطورا

فقط برای توالت بلند شو 

حموم ۵ دقیقه ای رو صندلی انجام بده

غذاهای نفاخ نخور انقباض نشی

شرتم نپوش لباس گشاد بپوش تا عفونت نکنی

شکمم پایینه بچه هم ببخشید تو واژن انگار تکون میخوره  .نزدیکی از اول نداشتم اصلا  .اره اولی ...

دکترت چی میگه؟

مقدوره برات عکسشو بزاری؟

چند سالتونه؟

نگران نباش هفته هات بالاست فقط بیشتر استراحت کن