2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ميپرسى ؟

ببخش 

نمی‌خواستم ناراحتت کنم ❤️

آخه گفتی بود 

بعد از تعلیق شدن با شیش تا شماره این هفتمین کاربریمه که با شماره مادر گرامی اومدم 😅❤️ 😁😁 رفیق شهیدم (شهید زین الدین :رتبه ۴کنکور سراسری رشته تجربی ✌️)اگه امضامو میخونی برا برآورده شدن حاجتم صلوات بفرست 🕊️چی‌خوُشحالت‌میکُنهِ‌همونوُ‌بَرات‌آرزو‌میکُنَم🫂پرنسس بابامم 😂خدایا همه نی نی سایتیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون 🕊️خصوصا اونایی که نی نی ندارن ❤️تو رو خدا قبل از اینکه بخواید تعلیقم کنید بهم بگید فکر شماره جدید باشم 😂Free palestine🇯🇴❤️✌️
مقصر نبودم ولی نمیخوام قهر کنه

الان هر طور رفتار كنى تا آخر عمر بايد همونطور بمونى ، درسته كه زن ناز است و مرد همه نياز ولى بعضى خانومها زياد قهر ميكنن ديگه شورشو درميارن 

خانوم من فکنم میخواد خودشو لوس کنه ناز کنه چون میدونه عاشقشم طاقت قهر ندارم نقطه ضعفم دستشه با کادوی ...

جواب ندادیا سوالمو🙃

ارغوان‌؛شاخه‌ی‌ همخونِ‌ جدا‌مانده‌ی‌ من‌ . .آسمان‌ تو‌ 
ناراحت نشدم ، توام مثل من كنجكاوى

یه کوچولو 😁

بعد از تعلیق شدن با شیش تا شماره این هفتمین کاربریمه که با شماره مادر گرامی اومدم 😅❤️ 😁😁 رفیق شهیدم (شهید زین الدین :رتبه ۴کنکور سراسری رشته تجربی ✌️)اگه امضامو میخونی برا برآورده شدن حاجتم صلوات بفرست 🕊️چی‌خوُشحالت‌میکُنهِ‌همونوُ‌بَرات‌آرزو‌میکُنَم🫂پرنسس بابامم 😂خدایا همه نی نی سایتیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون 🕊️خصوصا اونایی که نی نی ندارن ❤️تو رو خدا قبل از اینکه بخواید تعلیقم کنید بهم بگید فکر شماره جدید باشم 😂Free palestine🇯🇴❤️✌️
پاساژ گردی چی😅

برادر ببین قلقش چیه 

اون چیزی ک دوست داره براش بخر برو بوسو بغلش کن از دلش در میاد 

ب حرف ی سری خانومای اینجام گوش نده 

والله ک الان حسادتشون گل کرده می خوان دلسردت کنن از ناز کشیدنش و ته ش نامزدت ازت دلسرد میشه

خانوم من فکنم میخواد خودشو لوس کنه ناز کنه چون میدونه عاشقشم طاقت قهر ندارم نقطه ضعفم دستشه با کادوی ...

من اگر جاى تو بودم فقط يه شاخه گل ميگرفتم هر گلى كه مورد علاقش هست ، سعى كنيد رابطتون شرطى نشه