2777
2789

مثلا ریشه موهام رو خوب رنگ نمیگیره اینم بگم موهام توی این چهار سال زندگی مشترک ۹۰ درصد سفید شدن الان هرماه باید رنگ بزارم 

ینی دیگه از زندگی سیر شدم بیزار شدم بقران از بس همش مشغول پوشوندن رنگ سفید موهام شدم 😔😔😔

خواهرم میگه اکشیدان کم رسختی توش ک رنگ نمیگیره خوب 

خواهشنا کسی تجربه داره بگه مشکل چیه ک خوب درنمیاد رنگش

اخر سرم دعا کنین  یا پدرشوهرم و مادروهرم امشب اخرین شب زندگیشون باشه یا ازینجا ب سم شهر خودم زندگی کنم خیلی ناراحتم از مادرشوهرم😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت نگیر زندگی رو هیچ مادرشوهر خوب نبوده تا یه ذره خوبن یک حرکت میزنن همون خوبی رم محو میکنه  ...

n2 چجور رنگیه ؟

من این سه چهار سال فقط ی رنگ ثابت داشتم اونم دودی و شکلاتی قاطی میکردم 

اینجوری ک سفیدا بیشتر نشون داده میشه ی ذره ک دربیاد 

این رنگا ارزونه تو خونه داشته باش هرموقع دراومد سریع بزن چاره ایی نیست دیگه 

بنظرمن موی سفید خیلی نازه میتونی نچرال سفید ومشکی باشی خودتو فقط دوست داشته باش جوش و حرص نخور تو زندگی همه ما مشکل هست 

خیلی زود خسته میشم 🚶‍♀️😐
این رنگا ارزونه تو خونه داشته باش هرموقع دراومد سریع بزن چاره ایی نیست دیگه  بنظرمن موی سفید خ ...

متاسفانه مادرشوهر احمقم زندگی رو ب کامم تلخ کرده 

من اصلا اهل بیرون رفتن نیشتم شوهرمم خیلی کم خونه ولی بخاطر بچه ک تو اجتماع باشه گاهی عصرها مببرمش بیرون اونم ب اصرار شوهرم 

ک این کثافت میاد یواشکی دنبال من ببینه کجا میرم ک چیکار میکنم انشالله اونی تو فکرشه سر دختراش بیاد 😔

متاسفانه مادرشوهر احمقم زندگی رو ب کامم تلخ کرده  من اصلا اهل بیرون رفتن نیشتم شوهرمم خیلی کم ...

بخند به کاراش بابا فکر کن... چقدر بیچارست 😂 تو که کاری نمیکنی بگو مامان خودتون و اذیت نکنین میام دنبالتون سه تایی باهم بریم 

هرجا خواستی بری قبلش به همسرت بگو مثلا اینجوری

احمدجان من و دخترمون میریم پارک از اونجا میریم فلان جا بستنی بخوریم تا جایی که بتونم پیاده میرم دیدم دختر قشنگم ن خستس میگم برامون اسنپ بگیری

خیلی زود خسته میشم 🚶‍♀️😐
بخند به کاراش بابا فکر کن... چقدر بیچارست 😂 تو که کاری نمیکنی بگو مامان خودتون و اذیت نکنین میام دن ...

اون ک خیلی بیچارست قطعا 

نه والله چه کاری مگه مغز خر خوردم (ببخشید) ک آبروی پدر و برادر خودمو ببرم ک بگن دخترتون فلان کاره 

من میگم اصلا شوهرم ب زور آیه و قران میگه برو بیرون ک ی بادی ب کله ت بخوره چون اصلا نه حوصله بیرون رف

تن دارم نه اهلشم ک تنهایی جایی برم اکثرا دوس دارم با شوهرم برم یا یکی از اعضای خانواده خودم 

ولی من ازینکارش ناراحتم ک بزور میخواد گناهیو گردنم بندازه