2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده میشه بیایین😔

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 23 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونم گفت بخدا من دوستت دارم و تو داری بد فکر میکنی بعد بهم گفت چهارشنبه میام دنبالت بریم حرف بزنیم منطقی اگه ب نتیجه نرسیدیم بهم میزنیم همچی رو  

بخدا خیلی میترسم ک بهم بزنه اخه من قدرت حرف زدنم خیلی کمه و هل میشم و نمیدونم چی بگم 

عزیزم اونی که به خواد به این راحتی بهم بزنه سرش جای دیگه گرمه بزار بهم بزنه بره گم شه تو هم نهایتش د ...

😔😔 خیلی دلم میسوزه من همه عشقمو دادم میزارم ب پاش یعنی اینقد نامرده ک رفته با یه نفر دیگه؟

😔😔 خیلی دلم میسوزه من همه عشقمو دادم میزارم ب پاش یعنی اینقد نامرده ک رفته با یه نفر دیگه؟

من دو شب پیش فهمیدم بعد از دوازده سال زندگی با عشق با سه تا بچه شوهرم بهم خیانت کرده تو چی میگی عزیزم هنوز که اول راهی ...متاسفانه ضربه ی اصلی رو از هم جنس های خودمون می خوایم 

عزیزم اصلا نگرانی نداره اگه چیزی باشه انفاقا باید خدارو شکر کنی که همین اول شناختیش

چهارشنبه برو باهاش صحبت کن و بگو من نگرانت بودم اگه برام مهم نبودی اینجوری تند باهات برخورد نمیکردم دوست دارم که بهت اهمیت میدم بهم حق بده خودت فکر کن من برم مسافرت با خانواده بعد سه روز گوشیم خاموش باشه تو چه حالی میشی

قشنگ با ملایمت صحبت کن بعد بهشم بگو انقدر برات رابطمون الکیه که سریع میگی صحبت کنیم اگه قانع نشدی جدا بشیم 

بنظرم فرصت خوبیه این صحبت تا بشناسیش گلم 

در پی پروانه شدن🦋...