قطره115 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 487 عنوان طلای نگین دار 145 بازدید | 12 پست اگه طلافروش بگه که وزن نگینش کم شده بازم ارزش خرید نداره؟چون میگن برای سرمایه گذاری طلای نگین دار نخرین نه خواب راحتی دارم،نه مایلم به بیداری 1402/07/28 | 18:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاسی_م عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 196 عزیزم توتاپیکای قبلی دیدم در مورد لیزر صورت صحبت کردی اللن چظوره پوستت راضی هستی؟و اینکه پوستت چه رنگی بود صبح میشه این شب، باز میشه این دَر، صبر داشته باش
قطره115 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 487 عزیزم توتاپیکای قبلی دیدم در مورد لیزر صورت صحبت کردی اللن چظوره پوستت راضی هستی؟ و اینکه پوستت چه ... اره ولی دکترم رفت یه شهر دیگه یه مرحله دیگه نیاز داره،پوستم روشنه نه خواب راحتی دارم،نه مایلم به بیداری
یاسی_م عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 196 اره ولی دکترم رفت یه شهر دیگه یه مرحله دیگه نیاز داره،پوستم روشنه مراقبتای بعدش تا چند وقتهبعد الان میری زیر افتاب پوستت قرمز اینا نمیشهمنم پوستم گندمی روشنه صبح میشه این شب، باز میشه این دَر، صبر داشته باش
قطره115 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 487 مراقبتای بعدش تا چند وقته بعد الان میری زیر افتاب پوستت قرمز اینا نمیشه منم پوستم گندمی روشنه مراقبت شدید تا یک ماه،بعدشم باید مراقب باشی دیگهنه الان مشکلی ندارم نه خواب راحتی دارم،نه مایلم به بیداری
یاسی_م عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 196 مراقبت شدید تا یک ماه،بعدشم باید مراقب باشی دیگه نه الان مشکلی ندارم خداروشکر که مشکلی نداری عزیزمچند وقت گذشته از لیزرت؟ صبح میشه این شب، باز میشه این دَر، صبر داشته باش
قطره115 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 487 خداروشکر که مشکلی نداری عزیزم چند وقت گذشته از لیزرت؟ ممنون پنج،،شش سال نه خواب راحتی دارم،نه مایلم به بیداری
یاسی_م عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 196 ممنون پنج،،شش سال عه چندجلسه انجام دادی بعد بهبودیت چند درصد بودمن میترسم بعدش پوستم حساس بشه به افتاب یا نازک شه صبح میشه این شب، باز میشه این دَر، صبر داشته باش
قطره115 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 487 عه چندجلسه انجام دادی بعد بهبودیت چند درصد بود من میترسم بعدش پوستم حساس بشه به افتاب یا نازک شه دو یا سه جلسه یادم نیسفرورفتگی عمیقی داشتم به نظرم 70درصد بهتر شد بازم باید انجام میدادم که دکترم رفت یه شهر دیگه،تا یه مدت که پوستت به آفتاب حساس هست نه خواب راحتی دارم،نه مایلم به بیداری
یاسی_م عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 196 دو یا سه جلسه یادم نیس فرورفتگی عمیقی داشتم به نظرم 70درصد بهتر شد بازم باید انجام میدادم که دکترم ... بعد نوع لیزر فرکشنالco2بود دیگه؟چقد خوبه 70 درصد که عالیهمرسی گلم😘 صبح میشه این شب، باز میشه این دَر، صبر داشته باش
قطره115 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 487 بعد نوع لیزر فرکشنالco2بود دیگه؟ چقد خوبه 70 درصد که عالیه مرسی گلم😘 اره عزیزم co2 بود،خلییی خوب شد در حدی فرورفته بود که بهم پیشنهاد جراحی پلاستیک میدادن نه خواب راحتی دارم،نه مایلم به بیداری
یاسی_م عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 196 اره عزیزم co2 بود،خلییی خوب شد در حدی فرورفته بود که بهم پیشنهاد جراحی پلاستیک میدادن الان کامل خوب شدی ینیمنم میخوام انجام بدم البته خیلی شدید نیست ولی دوتا جای جوش دارم خیلی رو مخمه ،تونی نی سایت خیلس بد خوندمراجع بهش یکم دودل شدم صبح میشه این شب، باز میشه این دَر، صبر داشته باش