2777
2789
عنوان

سوال درباره ترشی سالاد فصل

616 بازدید | 11 پست
سلام خانوما کسی تاحالا ترشی سالاد فصل رو فقط با رب گوجه فرنگی درست کرده؟؟راهنمائی کنید لطفا...
لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم
عجیبه من حتی اسمشم نشنیدم . یعنی همون سالاد فصل خودمون رو ترشی میندازن ؟؟؟ جلل الخالق چه جالب
منتظر نی نی هستی؟ خسته ای؟ نا امیدی؟ حتما اینجا رو بخون ... http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1610592&PageNumber=1

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خوردم خیلی خوشمزه بود اما خودم تا بحال درست نکردم نسبت به مدل گوجه ایش ترد تر بود و دیرتر خراب میشد
جالبیش اینجاس که اینترنت واسه صرفه جویی در زمان ساخته شده بود😂
عزیزم من درست کردم اینارومیخواد،گل کلم و گوجه فرنگی،سرکه،هویج،کرفس،من ذرت و لوبیاسبزم میریزم، گوجشو باید بجوشونی دولیوانم سرکه میخواد.بخاطر کم سرکه بودنش بهش.میگن سالاد فصل