2777
2789
عنوان

لکه بینی تو هفته هفت بارداری

77 بازدید | 10 پست

سلام خانوم من یکم لکه بینی دارم خیلی خیلی کمرنگه یکم از ترشحات همیشه پررنگ تره ،تا الآن هیچ مشکلی نداشتم امشب یدفعه لک دیدم دردم ندارم ولی خیلی ترسیدم چیکار کنم ؟حلوا ارده خوردم امروز از اون میتونه باشه؟فردا وقت دکتر دارم سونو هم تا حالا ندادم یکبار رفتم دکترم نبود مجبور شدم برای فردا وقت بگیرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خرما گرمه کم بخور دختر باشه نی نیت پرمومیشه🫠عسل خوبه برای عفونتایی که نمیتونی تو بارداری قرص مصرف ک ...

ممنون عزیزم بنظرتون الآن تا فردا که میرم دکتر کاری لازم نیست انجام بدم؟من بارداری اولیه تجربه ندارم خیلی می ترسم

ممنون عزیزم بنظرتون الآن تا فردا که میرم دکتر کاری لازم نیست انجام بدم؟من بارداری اولیه تجربه ندارم ...

استراحت کن فقط استرس نداشته باش .هیچ اتفاقی نمیفته اصلا نگران نباش به نی نی کوچولوت بگو مامانتو استرس نده 🤍

استراحت کن فقط استرس نداشته باش .هیچ اتفاقی نمیفته اصلا نگران نباش به نی نی کوچولوت بگو مامانتو استر ...

ممنون عزیزم  از دلگرمیت توکل به خدا انشالله که خدا به خیر بگذرونه 

ممنون عزیزم  از دلگرمیت توکل به خدا انشالله که خدا به خیر بگذرونه

عزیزمی انشالله نی نیت سالم میاد دنیا قدمش تو زندگیت خیر وبرکت میاره و عاقبت بخیریشو میبینی ...از طرف منم بگو خاله مجازیت بوست میکنه فرشته کوچولو.

عزیزمی انشالله نی نیت سالم میاد دنیا قدمش تو زندگیت خیر وبرکت میاره و عاقبت بخیریشو میبینی ...از طرف ...

مممنونم عزیزم خیلی ماهی انشالله خدا هر آرزویی داری برآورده کنه 🥰😘