maaaarziiieeeeeh مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 726 عنوان بچه ها عکس سونوی انتی رو میزارم حدس بزنید چیه؟ لطفا حرفای بی ربط هم نزنید 127 بازدید | 16 پست 1402/07/28 | 18:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فادیاوفارا۲ عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 5508 عزیزم پسره اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر
aaesana عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 8335 پسر میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟! حسین_پناهی
فادیاوفارا۲ عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 5508 عزیزم برا میوم هم گفتی هیچ مشکلی نیست زن داداشم چهار در چهاری بود اخرا بارداریش کوچیک شد طبیعی هم زایمان کرد اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر
maaaarziiieeeeeh مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 726 عزیزم برا میوم هم گفتی هیچ مشکلی نیست زن داداشم چهار در چهاری بود اخرا بارداریش کوچیک شد طبیعی هم زا ... عه خداروشکر من خیلی استرس این میوم رو داشتم. مرسی که گفتی فداتشم
فادیاوفارا۲ عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 5508 از کجا متوجه شدین ؟ کپی پسر من بود و سر و شکلش اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر
فادیاوفارا۲ عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 5508 عه خداروشکر من خیلی استرس این میوم رو داشتم. مرسی که گفتی فداتشم خواهش میکنم گلم اصلا نگران نباش راستی زن داداشم خیلی هم دلدرد داشت بیچاره خودمم یه کیست به اندازه یه پرتقال داشتم ک همون سه ماه اول اب شد اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر
maaaarziiieeeeeh مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 726 کپی پسر من بود و سر و شکلش عزیزم حالتاتون سر پسرتون چی بود؟
maaaarziiieeeeeh مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 726 خواهش میکنم گلم اصلا نگران نباش راستی زن داداشم خیلی هم دلدرد داشت بیچاره خودمم ... همین عزیزم منم الان دل درد دارم بخاطر میوم هست خود دکتر گفت فقط بارداری دردناکی داری
فادیاوفارا۲ عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 5508 عزیزم حالتاتون سر پسرتون چی بود؟ فقط غذا میتونم بخورم و شوری متنفرم از میوه و شیرینی و ...کلا خیلی به بو حساس شدم در حدی بو چیزی بخوره تو دماغم گریه ام میگیره اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر
فادیاوفارا۲ عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 5508 همین عزیزم منم الان دل درد دارم بخاطر میوم هست خود دکتر گفت فقط بارداری دردناکی داری لکه بینی نداری ؟بخاطر همون میومه که درد داری نگران نباش فقط استراحت کن تا میتونی اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر
maaaarziiieeeeeh مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 726 لکه بینی نداری ؟بخاطر همون میومه که درد داری نگران نباش فقط استراحت کن تا میتونی لکه بینی ۸ هفته داشتم شیاف بهم داد زدم خوب شدم الانم برم شیاف بزنم بنظرت؟
maaaarziiieeeeeh مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 726 فقط غذا میتونم بخورم و شوری متنفرم از میوه و شیرینی و ...کلا خیلی به بو حساس شدم در حدی بو چی ... حالا من حالت تهوع اینا ندارم اصلا فقط یکم سرم درد میگیره زرنگم به کارای خودم میرسم زود تنبل نیستم شوری دوست دارم و ترسی از شیرینی بدم میاد