2777
2789
عنوان

دندون درد

72 بازدید | 13 پست

دندونم درد میکنه هر چی قرص میخورم دردش نمیخدابه تا فردا برم دندون پزشکی چیکار کنم

دیکلوفناک و استامینوفن مفنامیک اسید و چرک خشک کن خوردم دردش بازم شدید اصلا تاثیر نداشته

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین شاید باورت نشه یه چیزی بگم معجزه میکنه 

آب‌نمک خیلی غلیظ درست کن با آب گرم  

خیلی شورش کن من با یه نصف فنجون یه قاشق غذاخوری  پر می‌ریزم

بعد تو دهانت نگه دار یگ ربع تا بیست دقیقه 

من دراز میکشم  به پهلو همون سمتی ک دندونم هست 

قشنگ سر میشه. دردش میفته 

گاهی با یکبار یذره بهتر میشه. ولی باید چند ساعت بعد دوباره تکرار کنم تا کامل برطرف بشه 

شوهرم و پسرم همینکار رو میکنن برای دندون 

بچم از درد  دیگه ول نمی‌کرد آنقدر میگفت 

یکبار براش انجام دادم الان چند روزه  میگه خوب شد

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
من چندشب پیش دندون درد بدی گرفتم درکت میکنم خیلی بده ژلوفن خوردم اثر نکرد بعدش خمیردندون گذاشتم روش ...

یعنی تاثیر میزاره الان میخک گذاشتم روش😭

ببین شاید باورت نشه یه چیزی بگم معجزه میکنه  آب‌نمک خیلی غلیظ درست کن با آب گرم   خیل ...

الان انجام میدم خدا کنه دردش اروم بشه تا فردا 

نمک زیااااااد با آب گرم  

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
میخک هم میگن خوبه من نداشتم  برو دراز بکش یه حوله داغ هم بذار روی دندونت

بچم نمیزاره دراز بکشم الان اومده منو بلند کرده😑

ببین برای من پیله کرده بود  نبضش میزد  از درد صورتم داغ شده بود 

چند بار تو یک روز اینکارو تکرار کردم. تمام🙌

ببین برای من پیله کرده بود  نبضش میزد  از درد صورتم داغ شده بود  چند بار تو یک روز ا ...

برای منم همین شده دیشب تا صبح نخوابیدم از درد