2777
2789

حتما دراز میکشی و درس میخونی. یا محیطی که توش درس میخونی اتاق خودته یا کوچیکه یا تاریکه. شایدم کمبود خواب داری یا پر خوابی یا بدخوابی. آب هم زیاد بخور

پسر هستم..دوسدارم با حرفام به بقیه کمک بکنم حتی یک درصد.. اینطوری شاید حال خودمم خوب بشه :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قهوه میخورم، گاهی هم ی ربع استراحت میکنم موزیک گوش میدم دقیقا مث همین الان 😅

من ریسک سقوط رو قبول کردم تا لذت پرواز رو تجربه کنم..! ^^🤝🏻🎈! تیکر بارداری نیس، برا رسیدن ب هدفم هستش:')💜۱۴۰۲/۷/۲۷
خوشبحالت زود از مدرسه راحت میشی

یازدهم دو سال دیگ دارم🤷🏻‍♀️

من ریسک سقوط رو قبول کردم تا لذت پرواز رو تجربه کنم..! ^^🤝🏻🎈! تیکر بارداری نیس، برا رسیدن ب هدفم هستش:')💜۱۴۰۲/۷/۲۷

زاویه گردنت و زاویه دیدت با کتابو درست کن 

قهوه بخور بین ساعت ۱۰صبح تا ۱۲ یا ۲ظهر تا۳

هرروز ۲۰دقیقه چرت بزن اونم بین ساعت ۲ظهر تا۳

کربوهیدرات کمتر مصرف کن

صبحانه با چربی زیاد و کربوهیدرات کم بخور کالری صبحانت زیاد باشه

قرص اهن و زینک مصرف کن

انرژی مثبتتونم😜۲۰سالمه ولی همه میگن شبیه ۱۴ ۱۵ ساله هایی🥲شاید چون موهامو خرگوشی میبندم😔مامانم همیشه میگه ۳۰ سالت که بشه میشی شبیه ۲۰ساله ها اقا من نخوام بیبی فیس باشم کیو باید ببینم؟😔😂ولی میدونی تو نی نی سایت کسی منو نمیبینه اونوقته که میشم یه ادم بالغ کجای کاری تازه تو مباحث بزرگونه هم شرکت میکنم😎(مسخره نکن برای من افتخاره😔) کسی هم کاری به کارم نداره😉 بوس به همتوووون😍(البته به غیر از اقایون سایت🤨)
از من بهتره  دهم سه سال دیگه 😓

چرا ناراحتی، عزیزم فقط س ساله بکوب بخون آیندت بساز:)👊🏻