2777
2789

بچه ها ما معلم ریاضی نداریم بعد خودم اومدم بخونم

اصلا نمیتونم تست ها رو جواب بدم 😂

چیکار کنم

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐

فیلم اموزشی ببین 

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          

اگه بخوای برات کلاس میذارم یادت میدم.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاس ببین از تلگرام 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
نیست نیست  همه شون فقط کتاب رو درس میدن

روش تستی میخای؟؟

یا باید فیلم تو تل ببینی که ظاهرا میگن غیر قانیه حرامه

یا درسنامه راهی نیست دیه

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          

الا درس به درسع

روش تستی میخای؟؟ یا باید فیلم تو تل ببینی که ظاهرا میگن غیر قانیه حرامه یا درسنامه راهی نیست دیه

بابا اصلا حرام بودنش هیچ اصلا نیستتتتت😂😂😂

همه مبحثی ان

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐