2777
2789
عنوان

می خوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریه نداره که گذشته دیگه زندگیتو جمع وجور کن.تو قوی قدرتمندی چون یه مادری🫠

۷سال تحمل کردم  بهش می گفتم پول بده می گفت ندارم بعد فهمیدم ۷ملیون تویه هفته ریخته تو حساب زن بدکاره😭

تا حالا شده راجع به طلاق با هم حرف بزنید ؟ حرف حسابش چیه؟

اره 

سید

بیا

از هم

جداشیم

زندگی مون

دیگه بدرد نمی خوره

من دیگه تحمل ندارم

۳ساله هرچی دیدم از تو به روت نیاوردم که رومون به روی هم بازشه هر روز و هر شب یه شماره جدید از گوشیت پیدا می کنم سید بیا توافقی از هم جداشیم  اگه خواستی حضانت بچه هارم بده بهم نگه شون میدارم

۷سال تحمل کردم  بهش می گفتم پول بده می گفت ندارم بعد فهمیدم ۷ملیون تویه هفته ریخته تو حساب زن ب ...

مواظب باش باهاش وارد چیز نشی عفونتیه🫤۷سال کم نیست برای وابستگی به زندگی سنگم وابسته میشه... یه چیزی هست !

اره  سید بیا از هم جداشیم زندگی مون دیگه بدرد نمی خوره من دیگه تحمل ندارم ۳ساله هرچی دی ...

♡ MyLove♡:

اینا رو از ذهنت بریز بیرون کلا

من کسی که ازش دوتا بچه ی ناز و خوشگل دارمو ول نمی کنم برم سمت کسه دیگه.

این شوهرم گفته