2777
2789

خانوادگی ساکت و کم حرفیم ، بچه منو داداشم همسنن ۱۴ ماهشونه بچه اون سه ماهه راه افتاده بچه من نمیتونه بایسته حتی بعد خواهرشوهر گفت بچه اون مث زنداشته مث داداشت پخمه نشده اون یکی خواهرشوهرم گفت بچه توم مث خودته پخمه... انقدی بد گف نتونستم هیچی بگم زود پاشدم با اخم رفتم تا اخر شب خونمونن ازون وقتی باهاش حرفی نزدم .. دارم اتیش میگیرم شوهرمم خودشو ب کری زد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخواستی بگی اتفاقا همه میگن به عمه هاش کشیده😑

خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 ‏یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوست‌ها یاد گرفت، باید سر سفره‌ی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!

هیچ ربطی به شوهرت نداره 

خودت باید جوابشونو میدادی

من به آینده خیلی امیدوارم چون لبخند خدارو میبینم تو چهره پدرو مادرم..تو آفتاب طلایی صبح و مهتاب قشنگ شب..تو صدای پرنده ها..تو برف سفید و پر از آرامش و بارون های بی محابا..دنبال بهونه برای شاد بودن باشید و دنبال نشونه برای امیدوار بودن..چون ما خدارو داریم 🤍
بگو به هر کی میره بره به عمه های عتیقش نره فقط که همه میخندن بهش

دمت گرم کلی خندیدم

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍