2777
2789
عنوان

میشه یه راهنمایی کنید

38 بازدید | 6 پست

سلام دوستان 

من میخام گوشیمو فلش کنم

یه چندتا چیز مهم تو ایتا دارم 

اگر گوشیمو  فلش کنم از تو ایتا مثل واتساپ پاک میشه؟

ب نظرخود پاک نمیشه اما گفتم یه مشورت هم باشما دوستان کنم ضررنداره

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

بله پاک میشه نمیتونی بریزی تو فلش؟

اه میتونم بریزم تو فلش 

یعنی واقعا از تو پیام های ذخیره پاک میشه؟؟؟

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اه میتونم بریزم تو فلش  یعنی واقعا از تو پیام های ذخیره پاک میشه؟؟؟

بله همه پاک میشه

به خود تعمیر موبایلی هم بگید فکر کنم بتونه تو سیستم ذخیره کنه براتون

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
بله همه پاک میشه به خود تعمیر موبایلی هم بگید فکر کنم بتونه تو سیستم ذخیره کنه براتون

بخرید یه سوال من یه کانال دارم ک مالک کانال خودم هستم

و یکی دیگه هم مدیر کانال کردم

ریسیت کنم کانال هم میپره؟

اگ واسه من کانال حذف بشه واسه کسی ک از طرف من مدیر هست هم حذف میشه؟

ببخشید آنقدر سوال پرسیدم چون تو ایتا یه جوریه زیاد وارد نیستم

بخرید یه سوال من یه کانال دارم ک مالک کانال خودم هستم و یکی دیگه هم مدیر کانال کردم ریسیت کنم کانا ...

نه عزیزم برای اون پاک نمیشه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
نه عزیزم برای اون پاک نمیشه

منون عزیزم