2777
2789
عنوان

جلو پسرا هول شدین ؟‍؟؟

403 بازدید | 15 پست

جلو مشاورم که هفته ای ی بار میبینمش همش هول میشم 

ینی روزای چهارشنبه عزا میگیرم و تا یک هفته خود خوری میکنم بخاطر سوتی یا کاری ک جلوش انجام میدم😐😂 

و این روند همچنان ادامه دارد 

با اینک دختر درون گرایی نیستم و اتفاقا سرزبون دارم ولی نمیدونم چرا این مشکل برام پیش میاد و نمیتونم وقتی چیزی میگه یا تیکه ای میندازه جوابشو بدم 

تازگیا اینجوری شدم مشکل چیه بنظرتون چیجوری ارامش خودمو حفظ کنم هر بار نرینم و یک هفته اعصاب خوردی درست نکنم برا خودم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هر روز باید از یه پسری رد بشم که متاسفانه منم اینقد هول میشم البته ازش خوشم میاد داداش دوستمه

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه. 

لنتی فشاری که بعد اون ماجرا ب ادم وارد میشه پتانسیل ریدن به فکرمو حسابی داره

رفتم نشستم سر کالای فقط مونده بودم چی بگم تازه پیش هم کلاسی های پسر ک کلا تعطیلم من دانشجو نیستم ی کلاسی برداشتم پسر و دختر مختلط هستن دیگ من با این سن ک نباید اینطوری شم😅😅

رفتم نشستم سر کالای فقط مونده بودم چی بگم تازه پیش هم کلاسی های پسر ک کلا تعطیلم من دانشجو نیس ...

وای منم سر کلاسی ک میرم همینطوره 

فقط خداروشکر میکنم پسرا رو جدا کردن و گرنه از شدت فشار بستری بودم

وای منم نسبت به مشاورم اینجوریم یه پسره خیییلی جوونه وقتی میبینمش توی حال طبیعی خودم نیستم 😶 یه جور ...

باید چیکار کنیممممم😑 منه لنتی تا اخر سال باید برم و بیام نمیتونم هر بار برینم ک