2777
2789
عنوان

تا حالا خرید اینترنتی کردین ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باسلام نه ولی دی.جی خیلی خرید کردم. مدتیه نمیکنم چون ارسالش اغلب تاخیر داره و چندبارم دیدم فروشنده زرنگی کرده به جای محصول اصل فیکش رو گذاشته. مرجوع کردم ولی خود مرجوع کردنم وقت و انرژی میبره.  ولی بقیه سایتا و آنلاین شاپای. اینستا خیلی خرید میکنم همیشه هم اوکی بودخ

من همچیم آنلاین میخرم 

خودمم آنلاین شاپ لباس زنانه دارم 

هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝                                        اینو‌ بدون تو فوق العاده ای🤩

خانم ها ترب چی؟؟ اونم امنه؟

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

من همیشه اینترنتی خرید میکنم خیلی کم پیش میاد حضوری خرید کنم کیف کفش شال لباس همه چی اینترنتی میخرم ...

اخییش پس راحت خرید کنم

سخت ترین جای درس خوندن اونجایی که با عذاب وجدان میشینی سریال میبینی:)))
الکیییی 😐 من میخوام بزور راضیشون کنم حدود ۳۰۰ هزار خرید کنم تا باور کنن کلاهبرداری نیست😂

عزیزم😃

من خیلی خرید میکنم

این هفته هفت و پونصد ساعت خریدم😁کلا همه خریدام دیجی

از کرم و لباس و وسیله آشپزخونه و همه چی حتی خوراکی

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین

از دیج.یکالا راضی نبودم ولی باسلام عااالی بود 

هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝                                        اینو‌ بدون تو فوق العاده ای🤩

من گوشی از دیج ی کالا خریدم خوب بود ولی یکبار پدر شوهرم اینا تخم مرغ حلقه کن فکر کنم اسمشه  خریدن شکسته بود باید حواست باشه از با سلام کیف خریدیم برا بچه ها خوب بود

در حال ساختن نسخه بهتری از خودم هستم.
عزیزم😃 من خیلی خرید میکنم این هفته هفت و پونصد ساعت خریدم😁کلا همه خریدام دیی از کرم و لباس و و ...

ممنونمم

پس مطمئن مطمئن شدم

ازدی جی بله راضی بودم ولی قبلش نظراتوحتمابخون بعدبخر

اره همیشه همینکار رو میکنم . مرسی عزیزم