2777
2789
دلت نیومدآزمایش بگیرن!!!!  برای سلامتیه بچه ات بعدش زردی خیلی چیزمهمیه ک شماساده ازکنارش گذشتی ...

ساده رد نشدم فقط ازمایش نبردم والا کاسنی خاکشیر هندونه خوردم ده روز اول اصلا گرمی نخوردم بهش قطره بیلی استوپ دادم هر یساعت یساعت و نیم شیر دادم حجامت کردم شیرخشت ترنجبین خودم خوردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساده رد نشدم فقط ازمایش نبردم والا کاسنی خاکشیر هندونه خوردم ده روز اول اصلا گرمی نخوردم بهش قطره بی ...

هندونه تا۴ماهوده روزممنوعه بعداواژنت صداگوزمیده نخورچیزای نفاخ تا۴ماهودهروز

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

از کجا فهمیدی زردی داره ببره ازمایش بده

سفیدی چشمش زرد می شه پیشونی و بینیش پسرم بعضی روزا زرده ،زردی اگه بالا باشه شکم و کف پا هم زرده پنج شنبه می خواستم ببرم تا شوهرم از سرکار بیاد دیر شد ازمایشگاه تعطیل کرد شنبه باید ببرم 

هندونه تا۴ماهوده روزممنوعه بعداواژنت صداگوزمیده نخورچیزای نفاخ تا۴ماهودهروز

اره بعد از اینکه خوردم فهمیدم چقدر نفاخه هم خودم هم بچه خیلی اذیت شدیم کلا چیزای سرد برای من که تازه زایمان کردم خوب نیس ولی مجبورم بخورم اما هندونه دیگه نخوردم

اتفاقا قبل زایمان خریدم پاک کردم اسیاب کردم که با ماست قاطی کنم بخورم هم واسه افزایش شیر هم نفخ ولی ...

زیره سبزطبعش خنکه اون زیره سیاهه که گرمه بخورمن انقدچیزای مختلف خورده بودم زردی پایین نمیومدآخرش بازیره سبزوقطره پایین اومد

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

چند روز طول کشید زردی کامل خوب شد نی نی دختره یا پسر

پسرفک کنم یک ماهی شددکترگفتتا۳روزاول عددزردی مهمه بعدش باداروحل میشه ولی خب مهمه که بیادپایین آسیب مغزی میزنه

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

البته چنتاقاشق به بچه هم میدادیم مامانبزرگ مامانم مامابودازون یادگرفتم اینجاهمه میگن ممنوعه به بچه ب ...

والا پسر من رفلاکس هم داره جرات نمی کنم چیزی بهش بدم هر چی بگن خوبه خودم می خورم