2777
2789
عنوان

بارداری سوم

3773 بازدید | 58 پست

سلام مامانهای عزیز.من دوتا فرزند دارم.دخترم۱۰ساله و پسرم داره۵ساله میشه.قصد فرزند سوم نداشتم ودر کمال تعجب و بخواست خدا مجدد باردار شدم...دیسک کمر دارم برای همین نگرانم.حالمم زیاد خوب نیست و اکثرا دراز کشیدم.تاپیک زدم برای سرگرم شدنم علائمم رو بگم شماهم برام حدس بزنید جنسیت رو فقط و فقط برای سرگرمی....چون وقتایی ک سرکارم که سرگرمم ولی وقتی خونم فقط درازکشم و گوشی سرگرمم میکنه...

از غروب تا دم صبح حالت تهوع دارم.ب شوهرم بدویارشدم.غذا فقط آش میتونم بخورم.برنج اصلا.نون و پنیر میتونم بخورم.پاهام سرده.دستام داغه.پهلوی چپ راحت تر میخوابم.سیب ملس و چیزای شور و ترش بهتر میخورم.لب به شیرینی نمیتونم بزنم..تکرر ادرار ندارم.ترشح خیلی کم.تغییر خاصی نکردم.تو چشم  راستم ۷هست.صبح ها حالم خوبه.سرپسرمم اینطور بود اکثر حالتام

خدایا به تو توکل کردم...عزیزانم را از همه بدی ها دور نگه دار....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جالب‌.علائمتون چیه

من خیلی خیلی بی حال شدم ولی حالت تهوع زیاد ندارم ، چیزای شیرین میخورم ، لواشک و اینا اصلا نمیتونم بخورم ، برعکس شما به شوهرم میلم بیشتر شده و اینکه شکمم بیشتر از اینکه جلو اومده باشه از پهلو بزرگ شده…

من تقریبا مثل شما بودم پسر شد 

خودمم برای پسرم همینطور بودم ولی برای دخترم وای ک چقد بدویار همش بالا میاوردم تانزدیکای ۵ماه.بستری شدم ی هفته.هرشب سرم و آمپول......ولی برای جفت بچه هام وزن کم کردم سه ماه اول

با اجازه اسی

من روز ۱۳و۱۴سیکلم لکه بینی داشتم از اون روز به بعدم درد پریودی دارم و الان روز ۲۱سیکلمه و سیکلام ۲۹روزه هست و سه روز قبل بی بی چک زدم هیچ هاله ای نداشت دیروز صبح بی بی چک زدم همون لحظه هاله افتاد الان من باردارم یعنی؟هنوزم درد پریودی لعنتی رو دارم کمرمم می‌شکنه 🥺🥺به شدت معده درد دارم

منم دو تا دختر دارم و سومی رو یهویی باردار شدم.

۱۵ هفتم و جنسیت رو نمیدونم.

برعکس دخترام هیییییچ ویاری نداشتم.

اویل بیخواب و الان پرخوابم.

همه چی دوست دارم بخورم اما دیابت اجازه نمیده.

بچه شما بنظرم دختره

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
خودمم برای پسرم همینطور بودم ولی برای دخترم وای ک چقد بدویار همش بالا میاوردم تانزدیکای ۵ماه.بستری ش ...

منم مرتب وزن کم میکنم.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
من خیلی خیلی بی حال شدم ولی حالت تهوع زیاد ندارم ، چیزای شیرین میخورم ، لواشک و اینا اصلا نمیتونم بخ ...

خیلی باحاله...من برای دخترم علائم شما رو داشتم بعلاوه بالا آوردن مکرر در تمام شبانه روز.