2777
2789
عنوان

چقدر همجنس هامون کثیف شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2111 بازدید | 96 پست
داییم یه همسایه دارن زنه از اون پلنگااا رفته یواشکی زن دوم یه مرده شده مرده ام یه تارای سفید و یه خو ...

یعنی شوهرش اولش میدونه خانمش چه میکنه؟

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مهریه ندارم که بخام ببخشم

پس برو خونه پدرت و طلاق بگیر 

برای چی میمونی واقعا 

ازاون آدم چندشت  نمیشه 

چطور میتونی پیش اش زندگی کنی واقعا 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
یعنی شوهرش اولش میدونه خانمش چه میکنه؟

اره همینطوره

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
خوبه گفت اون مرد هوس بازه کثافته و ... وقتی زنی میفهمه مرد رو به روش متاهله باید بخاطر هم جنسش دست ...

بله

تو هر جنسیتی آدم آشغال و کثیف پیدا میشه

همون جور که مرد خائن داریم زن خائنم داریم

همسر من خودش باید وفادار باشه و هرز نپره

اگه زمانی همسرم رفت سمت کسی جواب اون زن برام مهم نیس،مهم اینه که همسرم حرمت رابطه مونو شکسته و خیانت کرده

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

پس برو خونه پدرت و طلاق بگیر  برای چی میمونی واقعا  ازاون آدم چندشت  نمیشه  چ ...

عزیزم نمیتونیم برا همه یه نسخه بپیچیم....خیلیا شاید همون خونه پدر هم براشون نباشه ...شاید بودن زیر سقف با یه مرد خیانتکار به مراتب بهتر از خونه پدری باشه...درسته خیییلی سخته بینهایت سخته اما ما از زندگی دیگران خبر نداریم 

فرهنگ ایران از ریشه مشکل داره ...

این کار همه جا هست چه ربطی به فرهنگ ایران داره هنوز باز اینجا بخاطر یک محدودیت هایی یک کم کمتره ولی بازم همینم خیلی زیاده کشورهای دیگه ک رسم ازدواج ندارن چندین سال باعشق زندگی میکنن یهو زنه یا مرده بایکی دیگه می‌ره چی بدون اینکه ذره ای تعهد به طرف مقابلش و بچه هایش داشته باشه یاحتی همون ازدواج کرده هاش، نمونه خیلی زیاده مثلا همین شکیرا همه مردا ارزشو دارن اون شوهر درازش رفته بااون دختره بی ریخت چندش 

بله تو هر جنسیتی آدم آشغال و کثیف پیدا میشه همون جور که مرد خائن داریم زن خائنم داریم همسر من خود ...

این کاملا درست و منطقیه

زنو شوهری ای که اینجوری باشه بهتره نباشه کلا

ولی قبول داری تو خیلی مسائل دیگه ( نه فقط خیانت ) مردا دهن بینن ،

اینجا بار ها خوندیم و دیدیم که زنی گفته مادر شوهرم، خواهر شوهرم ،جاریم ،فلانی و ... نشستن زیر پای شوهرم که فلان کارو بکنه !؟

ندیدی زنی بگه شوهرمو دوستاش از راه به در کردن !؟ 

یا مثلا فلان رفیقش همش تحریکش میکنه که با ما بد باشه !؟ 

اصلا انگار قانون طبیعت بیشتر مردا همینه

حتی اگه ذات خائنی نداشته باشن ممکنه یه زن که کارشو خوب بلده بشینه زیر پاش و اغواش کنه

منظور من اینجور موارده

وگرنه مردایی که ذاتن کثیفن و از پشه ماده ام نمیگذرن تکلیفشون مشخصه

ولی تعداد زیادی از مردایی که در عمرشون خیانت نکردن حتی فکرشم نکردن با نفوذ یه زن به خلوت و ذهنشون به راحتی وفاداری و شرافتشونو میبازن

اونجاست که باید اون جور زنارو لعنت کرد فقط ...  

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
پس برو خونه پدرت و طلاق بگیر  برای چی میمونی واقعا  ازاون آدم چندشت  نمیشه  چ ...

مگه میشه چندشم نشه؟من موندم هرارجور فکر و خیال انقد که تو ذهنم هر ثانیه باخودم حرف میزنم خسته شدم دیگه الزایمر گرفتم من مجبورم به این زندگی فعلا،پشتوانه مالی ندارم با این از نظر مالی مشکلی ندارم ‌پول بهم میده فعلا دارم جمع میکنم 

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم
مگه میشه چندشم نشه؟من موندم هرارجور فکر و خیال انقد که تو ذهنم هر ثانیه باخودم حرف میزنم خسته ش ...

رابطه نداشته باش 

خدا نکرده مریضی داشته باشه به توام میده

ی تست پاپ اسمیر بده خودت 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...