2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ست قلمو ماریس 

قلمو پارس ارت به سایز ۲۴.۸.۱۸

قلمو ارایشی

خودکار سفید 

قلمو داتینگ

پاکن اتودی

پاکن فرچه ای

پاکن برقی

پاکن خمیری

کف دریا

ذغال فشرده

کنته مشکی

کنته سفید

محوکن 

کاتر

مقوا اشتنباخ و فابریانو الر

ست قلمو ماریس  قلمو پارس ارت به سایز ۲۴.۸.۱۸ قلمو ارایشی خودکار سفید  قلمو داتینگ پاک ...

ببخشید قلم پارس ارت بهتره یا خرم؟

اگر اینجا به ناحق دلم بشکنه به هیج وجه به هیییییچ وجه حلال نمیکنم...لاایکم نکن قشنگم...در جست و‌جوی آرزویی محال:)
پارس ارت صد در صد  خرم فقط یه شماره ۴ یا ۲ میخای برای کشیدن تار های مو برا پوست و بقیه جاها پا ...

تار مو رو شنا با قلم مو میکشی یا محو کن؟

من اکثر موارد با خود کنته میکشم

اگر اینجا به ناحق دلم بشکنه به هیج وجه به هیییییچ وجه حلال نمیکنم...لاایکم نکن قشنگم...در جست و‌جوی آرزویی محال:)
تار مو رو شنا با قلم مو میکشی یا محو کن؟ من اکثر موارد با خود کنته میکشم

محو کن که اصلا کارش چیز دیگست برا مو نیست 

ته موهارو با کنته حالت میدم ولی بقیه جاهارو همه با خود قلمو و پاکن میزنم

محو کن که اصلا کارش چیز دیگست برا مو نیست  ته موهارو با کنته حالت میدم ولی بقیه جاهارو همه با ...

ممنونم😍🤩استاد نقاشی هستی؟

کف دریا چیه چجوریه کار باهاش

کف دریا در اصل غضروف یه ماهیه که تو عمق دریا پیدا میشه و افراد محلی بهش میگن کف دریا و به این اسم مرسوم شده

از عطاری باید گرفت و با پودر ذغال باید مخلوط کنی یه حالت نقره ای میشه که خیلیی لطیفه برای پوست و اینا عالیه

یا وقتی یه جایی رو لک کردی یکمشو بریز روش و با قلمو سعی کن پخشش کنی لک رو محو میکنه

فقط حواست باشه به صورت کامل بگیریش پودرشو نگیری