2777
2789

و اون عربه خونواده من اجازه نمیدن و موافق نیستن با ازدواجمون یعنی من مطمئنم اگه اون بیاد جلو خونوادم مخالفن بارها خواسته بیاد خواستگاری نذاشتم اخرشم کات کردیم ولی حالا برگشته من هنوز دوسش دارم خیلیم دوسش دارم ولی نمیدونم باید چیکار کنم😭😭

حال و هوای تو باز به سرم زده🎶...حال دلم بده قلبمو پس بده🎵...وقتشه کم بشه از غم اینهمه خاطره وقتشه فکر تو بگذره🎶...عشقتو پس بگیر از من غم زده🎵...تو کجایی بیا قلبمو پس بده💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا بیچاره بزار بیاد خدارو جه دیدی شاید قبول کردن

کاش قبول کنن یعنی چقدر خوب میشه:(

ما سنمون کمه هنوز ۲۰ سالمونه بخاطر این و موضوع قومیتمون نزاشتم بیاد 

نمیدونم باهاش بمونم یا نه

حال و هوای تو باز به سرم زده🎶...حال دلم بده قلبمو پس بده🎵...وقتشه کم بشه از غم اینهمه خاطره وقتشه فکر تو بگذره🎶...عشقتو پس بگیر از من غم زده🎵...تو کجایی بیا قلبمو پس بده💜
این چیزا ک ملاک نیس ما خودمونم عربیم عموم ی زن ترک گرف همسایمونم پسره لره ولی زن ترک گرفته

نه خونواده من خیلی مخالفن با وصلت با عربا

آخی  خانواده حق دارن

چرا آخه😔

متاسفانه این مخالفت ها بین خیلی از خانواده های لر و عرب تمومی نداره😔

بنظرت ممکنه راضی بشن؟

کاش قبول کنن یعنی چقدر خوب میشه:( ما سنمون کمه هنوز ۲۰ سالمونه بخاطر این و موضوع قومیتمون نزاشتم بی ...

بنظرم اگه همو دوست دارین کات نکنین تا اونم شرایط ازدواجش جوری باشه ک خونوادت بهش گیر ندن

ببین بازم میگم اگه دوسشداری هیچوقت کات نکن

پشیمون میشی 

👻