2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کلا جهیزیه خریدن من مکافات بود 😅😅

هر چیزییییی رو توی مغازه میدیدیم خیلی اوکی و خوب بود مثل سرویس خواب ، مبل و ... بعد سفارش می‌دادیم میومد خونه میدیدیم پر از زدگی و شکستگی های ریز ریز توی چوبش و ... بود مجبور می‌شدیم پس بفرستیم یکی دیگه بسازن

اصلا دنگ و فنگی بود برا خودش😅

بااحترام درخواست دوستی قبول نمیکنم.

برای خرید جهیزیه یکبار هم با مامانم نرفتم خودش خرید و بسته بندی کرد موقع چیدن جهیزیه خیلی از وسایل رو دیدم

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

واسه خرید جهیزیه تمام وسایل دوتایی رفتیم قبلش یادداشت کرده بودیم چه چیزایی لازم داریم و شروع کردیم به خرید . چیزای ضروری رو اول خریدیم و جیزای که واجب نبود رو نخریدم 

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهای من است  
بچها حالا که بحث جهازه یه سوال..البته بااجازه استارتر...کدوماتون رو جهیزیه تون ماشین ظرفشویی نداشتین ...

منم ماشین ظرفشویی نداشتم تاالان ک ۳سال گذشته اصن پشیمون نیستم ولی اگ جاشو داشتم میخریدم اونم واسه مهمونیا 

پلوپزم ک کلا ۲،۳بار بیشتر استفاده نکردم اگ استفاده نداری نخر

ماکروفرم ک کلا برا گرم کردن و یخ زدایی خوبه من ک ردش کردم بجاش سولار خریدم خیلی راضیم 

منم ماشین ظرفشویی نداشتم تاالان ک ۳سال گذشته اصن پشیمون نیستم ولی اگ جاشو داشتم میخریدم اونم واسه مه ...

اره منم جاشو ندارم و اگ بخوام بزارم باید کابینتارو بهم بزنن یکم..زیادم لازمم نیس چون دیر به دیر مهمونی میدم و کلا خانواده خودم و همسرم همه باهم ۱۲ نفر میشیم و ظرف شستنم خیلی دوسدارم...ولی دلیل اینکه دوسدارم بخرم اینکه مادرشوهر و خواهرشوهر و جاریم همشون دارن.

اره منم جاشو ندارم و اگ بخوام بزارم باید کابینتارو بهم بزنن یکم..زیادم لازمم نیس چون دیر به دیر مهمو ...

اگ مستاجری جاشو نداری نخر ولی اگ خونه خودته دوسداری کابینتاتو بکن جاش بزار...

بهترین چیزم بخری باز خاندان شوهر حرف واسه گفتن دارن