2777
2789

۲۱ سالمه و حدود یه سال و چند ماه پیش بلاخره پسر مورد علاقمو پیدا کردمو خیلی زیاد هردومون دلبسته هم شدیم 

اصلا انگار جزوی از من بود انگار از اول میشناختمش

خیلی باهم تفاهم داریم و داشتیم زندگیمون عین هم بود شرایطمون همه چی

ولی بعد مدتی که به خانوادش منو معرفی کرد پدرش سر اینکه تو باید بیای با فامیل ازدواج کنیو این دختر غریبس مخالفت کرد و میکنه 

خودشم پشتوانه و پس اندازی از خودش نداره

چند روزه درگیر دعوا و جنگ عصابیم

خیلی دوسش دارم انگار که خود منه 

نمیدونم چیکار کنم واقعا 

راه حلی چیزی؟کمکی؟راهنماییی🙂

خیلی ممنون میشم

یه جور خیلی بدی گیر کردم

خدایا شکررررت😍😍💗                                    عاااششقتمم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکم زمان بدین

و کوتاه نیاین ایشالا حل میشه

اینم بدون اگه پسره واقعا بخادت و دوستت داشته باشه کل دنیا هم مخالف باشن باهات ازدواج میکنه

اگه نکنه حرفاش باده هوا بوده و بهونه

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤

یک با کسی که صددرصد شبیه خودته برای چی میخوایی ازدواج کنی؟ زندگی مشترک با تفاوت‌هاست که قشنگه

دوم پسری که نه پول داره نه کار نه شغل نه پششششتوانه بدرد تا سرکوچه رفتن هم نمیخوره چه برسه زندگی مشترک خصوصا تو این دوره زمونه.

زهد ریایی،جهل مقدس...
یکم زمان بدین و کوتاه نیاین ایشالا حل میشه اینم بدون اگه پسره واقعا بخادت و دوستت داشته باشه کل دن ...

منم همینو بهش گفتم که اگه تو واقعا منو بخوای پدرتو راضی میکنی همش میگه من بین شماها گیر کردم کسی به فکر خودم نیست تو منو دوس نداریو از این حرفا

دختر فامیل ما با یه پسری دوست شده بود اخر این پسره با خانواده اومدن خواستگاری مادره قبول نمیکرد میگفت این دختر بی حجابه و اینکه تو باید دختر فامیل رو بگیری پسره هم هیچی نداشت حتی کار درست و حسابی  پسره قبول نکرد مادر و پدرش گفتن اگه با این دختره ازدواج کنی از خونه بیرونت میکنیم پسره هم رفت با دختر ازدواج کرد مادر و پدرش راهش ندادن خونه میرفت خونه مادربزرگش میموند اخر بعد از چند ماه دیگه پدر و مادرش مجبور شدن بپذیرن عروسشون رو با پسرشون هم اشتی کردن در کل میخواستم بگم پسری دختری رو بخواد نیازی به اجازه خانوادش نداره

دختر فامیل ما با یه پسری دوست شده بود اخر این پسره با خانواده اومدن خواستگاری مادره قبول نمیکرد میگف ...

وقتی پسره هیچی نداشت چجوری ازدواج کردن؟

وقتی پسره هیچی نداشت چجوری ازدواج کردن؟

به راحتی 

یه عقد ساده تو خونه دختره گرفتن ولی هنوز عروسی نگرفتن تازه دختره وسایل بزرگ جهیزیه رو هم انداخت به گردن پسره تا اون بخره الان هم که با خانوادش اشتی کرد پدرش براش تو یه کارخونه کار پیدا کرد دختره هم خودش شروع کرد ارایشگری یاد بگیره 

به راحتی  یه عقد ساده تو خونه دختره گرفتن ولی هنوز عروسی نگرفتن تازه دختره وسایل بزرگ جهیزیه ر ...

الان خوشبختن؟خانواده پسره راضی نبودن پس کی باهاش اومد خواستگاری؟