2777
2789

من خیلی سختگیر بودم همیشه. حالا از یکی خوشم اومده که از لحاظ سن و تحصیلات و موقعیت اجتماعی و طرز فکر و عقاید مذهبی و سیاسی و... اصلا با معیارهای من جور درنمیاد ولی چون مهربون و مودب و باحیاست به دلم نشسته! میترسم اوکی بدم و بعد پشیمون بشم. البته شاید از نظر خیلیا موقعیت خوبی باشه ولی معیارهای من یه کم فرق دارن با بقیه

ضمنا سنم هم بالا رفته و دیگه فرصتی برای بچه دار شدن ندارم. میدونم دلیل خوبی برای ازدواج نیست ولی برای منی که عاشق بچه هام دغدغه بزرگیه! 

بنظرتون چه جوری ازین دودلی دربیام؟

با اجازه از استارتر به تاپیک اولم برید و نظرتونو بگید برام با ارزشه

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سخت گیری زیادش خوب نیس خاله من هم تحصیل کرده س هم بافرهنگ هم خوشگل ولی انقد طولش داد خواستگارای خوبو رد کرد تا سنش رفت بالا آخر با ی آدم بدرد نخور ازدواج‌کرد الان همه دلشون میسوزه بهش میگن فلانی لیاقتش بالاتر بود ...... اشتباه نکن گلم اگه آدم خوبیه قبول کن.

بحث با آدم های نفهم و بی ادب فقط یه حاصله داره و اون هم خسته کردن خودته. به جای اینکه با این آدما بحث کنی و احترام خودت رو پایین بیاری، یک کاری در حقشون انجام بده. به اونها بی محلی کن. بی محلی بهترین جواب در پاسخ به آدم های بی ادب و بی فکره.. خلاصه اگه نمیتونی مودب صحبت کنی رو من ریپلی نکن🙏 من جواب آدم بی منطق رو نمیدم😉تو یچیز میگی من جوابتو میدم بعدم کاربری دوتامون رو هوا میره پس اگه نظری باب دلت نبود هیچی نگو و بی صدا رد شو🤗

عزیزم نگاه کن ببین اون چیزایی ک گفتی چقدر با معیار هات فرق داره اگه دیدی واقعا چیز زیادی نیست یا یه ویژگی دیگه ای داره ک جبران میکنه قبول کن ولی در غیر این صورت براتون سخت میشه و پشيمون میشید

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

با اجازه از استارتر به تاپیک اولم برید و نظرتونو بگید برام با ارزشه

واقعا که 

اگه یه ذره به نظر دیگران احترام قاعل بودی 

این پست رو نمیزاشتی 

مردم تاپیک میزنن که برای مشکل خودشون کاربرا بیان نظر بدن

شما میای با این کارت همه چیز رو خراب میکنی 

چند سالته؟ شاید بخاطر سنت مغز سخت گیرت کوتاه اومده اما اخلاق مهمترین معیاره عزیزم اگه اخلاقش رو مطم ...

دقیقا همینه که گفتی 😅

آره برای خودمم اخلاق مهمه ولی یه گیرای عجیبی میدم به یه سری چیزا 🤪